.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 16:31

Δολοφόνος της ασφάλτου τα ακούει από το “ασθενές φύλο”

Παραλίγο να χτυπήσει μοτοσυκλετιστή

Ένα video δόθηκε στην δημοσιότητα πριν λίγες μέρες, τραβηγμένο στο Mulholand Drive, τον δημόσιο δρόμο στην Santa Monica της Νότιας Καλιφόρνια, που αποτελεί την αγαπημένη διαδρομή “γρήγορων” μοτοσυκλετιστών και αυτοκινητιστών.

Σε αυτό βλέπουμε τον ιδιοκτήτη μια Lamborghini Huracan να βγαίνει από ένα parking και να κάνει αναστροφή, αποφεύγοντας “παρά τρίχα” και καθαρά από τύχη έναν διερχόμενο μοτοσυκλετιστή με Yamaha R1.

Eυτυχώς το συμβάν έληξε χωρίς κανένας να πάθει το παραμικρό, ωστόσο μια κοπέλα με μοτοσυκλετιστική εξάρτηση που είδε το συμβάν από την άκρη του δρόμου, άρχισε τον εξάψαλμο στον οδηγό της Lambroghini.

H κοπέλα φέρεται ότι ήταν η φίλη του μοτοσυκλετιστή, ενώ ο οδηγός της Lamborghini είναι –απ ότι μάθαμε και εμείς- γνωστή “φραγκάτη” περσόνα των social media, έχοντας 250.000 συνδρομητές στο youtube μόνο. Προς τιμή του βέβαια, ζήτησε συγνώμη και απολογήθηκε τόσο στην κοπέλα, όσο και στον αναβάτη του R1, ενώ πιο μετά, φαίνεται ότι τον "περιέλαβαν" και άλλοι θεατές του περιστατικού, χωρίς να αντιδρά... 

Οκ, πέρα από την δολοφονική κίνηση, που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε κάτι πολύ – πολύ άσχημο, κάποιος πρέπει να του τα ψάλει και για την αισχρή βαφή στην Lamborghini…





 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 16:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon