.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 15:09

Οκτώ χρόνια χωρίς τον Άλκη Συνιώρη

Στις 16 Ιουλίου 2010 ο κόσμος της Ελληνικής μοτοσυκλέτας έγινε φτωχότερος

Συμπληρώνονται σήμερα, 16 Ιουλίου, οκτώ ολόκληρα χρόνια από τον πρόωρο χαμό του Άλκη Συνιώρη.

Πριν πέσει θύμα ενός τραγικού τροχαίου ατυχήματος, υπήρξε για πολλούς από μας ένας καλός φίλος, ένας άριστος συνάδελφος, αλλά και για όλους τους Έλληνες μοτοσυκλετιστές ένας σπουδαίος πρωταθλητής.

Υπηρέτησε τον ειδικό Τύπο της μοτοσυκλέτας από πολλά πόστα, περνώντας με επιτυχία από τα μεγαλύτερα έντυπα της χώρας, από την τηλεόραση ως σχολιαστής αγώνων MotoGP, ενώ έγινε και δάσκαλος γρήγορης οδήγησης στην άσφαλτο (Sin1oris Racing) και στο νερό (εκπαιδευτής jet ski).

Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη φυσική του ευγένεια, τον ζεστό και χαλαρό χαρακτήρα, το ανεξίτηλο χαμόγελο και βέβαια για την απίστευτη φυσική ταχύτητά του με πάσης φύσης όχημα.

Θυμηθείτε εδώ το αφιέρωμα του bikeit.gr στον Άλκη Συνιώρη

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 15:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon