.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 14:29

Χρόνια Πολλά στη Ducati, συμπλήρωσε 92 χρόνια ζωής

Δεσποινίς ετών 92

Σαν σήμερα το 1926 οι τρεις αδελφοί Adriano, Bruno και Marcello Cavalieri Ducati έστησαν μια καινούργια εταιρεία στη Via Collegio di Spagna 7, στο κέντρο της Bologna.

Αυτή ήταν η αρχή μιας εταιρείας που, από το πρώτο της προϊόν που ήταν ένας πυκνωτής, έφτασε σήμερα να μετράει παραγωγή χιλιάδων μοτοσυκλετών ετησίως, εξαγωγές σε όλες τις γωνιές του κόσμου και κάμποσα παγκόσμια πρωταθλήματα ασφάλτινων αγώνων.

Αυτή η 92χρονη δεσποινίς σήμερα στεγάζεται στις μεγαλοπρεπείς εγκαταστάσεις του Borgo Panigale, στα περίχωρα της Bologna, τη σταθερή της έδρα από το 1935 και οπωσδήποτε οραματίζεται ένα πολύ-πολύ μεγάλο πάρτι για τα 100ά της γενέθλια.

Χρόνια Πολλά Ducati!

Heritage Ed D1930 Ducatiano 01 Azienda e dipendenti

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 14:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon