.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 15:53

Trials Rising, νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι από τη Ubisoft

 

Έρχεται τον Φεβρουάριο για άφθονη δράση

 

Η σειρά ηλεκτρονικών παιχνιδιών Trials έχει τις ρίζες της στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή όταν η Φιλανδική εταιρεία που τα πρωτοσχεδίασε αποκτήθηκε από τη Ubisoft και κυρίως από το 2009 και μετά, όταν το Trials HD βγήκε για το Xbox 360.

Η τελευταία έκδοσή του λεγόταν Trials Fusion και κυκλοφόρησε το 2014, ώσπου ήρθε η ώρα για τη Ubisoft να ανακοινώσει τη νέα του έκδοση. Αυτή θα ονομάζεται Trials Rising και πρόκειται να παρουσιαστεί στο κοινό σε εκδήλωση της Ubisoft στις 11 Ιουλίου, με τους δημιουργούς του παιχνιδιού να υπόσχονται περισσότερη δράση, τούμπες και πίστες από ποτέ.

Μάλιστα, εκτός από διάφορες έτοιμες πίστες όπως το Yellowstone National Park ή ο Πύργος του Άιφελ, ενσωματώνεται και ένας track editor που επιτρέπει στον παίκτη να χτίσει τη δική του πίστα με μόνο όριο τη φαντασία του.

trials rising ubisoft

Στο Trials Rising θα ντεμπουτάρει επίσης το Tandem Bike, όπου δύο παίκτες συνεργάζονται για να περάσουν μια μοτοσυκλέτα από συγκεκριμένες πίστες.

Τέλος, στο Career Mode ο παίκτης μπορεί να ξεκινήσει από ερασιτεχνικούς αγώνες και να ανέλθει στην ιεραρχία μέχρι τα μεγάλα στάδια και τις επαγγελματικές διοργανώσεις.

Το Trials Rising θα βγει στην αγορά τον ερχόμενο Φεβρουάριο 2019, σε εκδόσεις για Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One και φυσικά για Steam/PC.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το επίσημο τρέιλερ του νέου παιχνιδιού της Ubisoft .

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 15:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon