.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 11:38

Rideit - Advanced Riding Courses

 

Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου

 

 

Η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας Ride It - Powered by BMW Motorrad, ανακοινώνει το πρόγραμμα των σεμιναρίων της για το μήνα Σεπτέμβριο:

Το τέταρτο σεμινάριο Ride It - Level 1 της χρονιάς θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/9, ενώ στις 25/9 θα διεξαχθεί και το πρώτο σεμινάριο Ride It – Level 2, το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους ολοκλήρωσαν με επιτυχία το Level 1. Ο χώρος διεξαγωγής παραμένει το πρωτοποριακό Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, διευρύνετε τους οδηγικούς σας ορίζοντες και απολαύστε τη μοτοσυκλέτα σας στο μέγιστο, με τα υψηλού επιπέδου σεμινάρια της Σχολής Ride It. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.rideit.gr .
Πέραν των προγραμματισμένων σεμιναρίων, η Σχολή Ride It απαντάει στο κάλεσμα της Μοτολέσχης Ξυλοκάστρου και δίνει ραντεβού με τους φίλους της χωμάτινης δράσης στο 2ο Enduro Festival, το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου 2011 στη Ζήρεια Κορινθίας. Ελάτε στο stand του Ride It να γνωρίσετε την ομάδα μας και ακολουθείστε μας σε μια μοναδική off road διαδρομή, ειδικά για μοτοσυκλέτες on/off. Μην το χάσετε!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 17:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon