.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 09:50

Φωτιά στα paddock του Zero TT, κάηκε ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα

 

Εκκένωση του χώρου λόγω επικίνδυνων χημικών

Ένα φορτηγό, στην καρότσα του οποίου ήταν φορτωμένη μια ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα καθώς και σχετικός εξοπλισμό, δηλαδή φορτιστές, μπαταρίες, ανταλλακτικά και εργαλεία, παραδόθηκε στις φλόγες, ενώ βρισκόταν παρκαρισμένο στα paddock του Zero TT.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιαν ομάδα ανήκε το όχημα αν και κατά πάσα πιθανότητα ήταν υποστηρικτικό και η μοτοσυκλέτα που κατεστράφη δεν ήταν αγωνιστική. Οι αρχές, που ειδοποιήθηκαν την Κυριακή το πρωί για την φωτιά, έσπευσαν στο σημείο και φρόντισαν να εκκενώσουν τον χώρο, καθώς ο καπνός από τα φλεγόμενα υλικά, ειδικά από τις μπαταρίες, μπορεί να είναι πολύ τοξικός.

Ευτυχώς, η φωτιά έσβησε σχετικά εύκολα και δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, ωστόσο το περιεχόμενο της καρότσας του φορτηγού αλλά και η ίδια η καρότσα, κατεστράφησαν ολοσχερώς.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 09:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon