.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 14 Μαϊος 2018 19:20

MV Agusta – Τέσσερα νέα μοντέλα προ των πυλών

 

Το ένα εξ αυτών, σε κατηγορία έκπληξη!

 

Η MV Agusta, έχει πολλά και μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον, τα οποία έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου της μοτοσυκλέτας. Η ανακοίνωση για ένα ultra εξωτικό μοντέλο και η αναβίωση του ονόματος της Cagiva, σε ένα νέο, "ηλεκτρισμένο" ρόλο, είναι οι κορυφαίες ειδήσεις που προέρχονται από το “στρατόπεδο” της MV Agusta, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι Ιταλοί δεν συνεχίζουν την εξέλιξη και την ανάπτυξη της υπόλοιπης γκάμας.

Τι άλλο πρόκειται να δούμε από την MV Agusta λοιπόν;

Στα μέσα του Ιούνη, αναμέναται να παρουσιαστεί επισήμως η νέα έκδοση του Turismo Veloce, η οποία θα φέρει και τον πρόσθετο κωδικό SCS στην ονομασία, κάτι που μπορεί να σχετίζεται με μια καινοτομική εφαρμογή στον συμπλέκτη της. Φήμες επίσης κάνουν λόγο για αύξηση της ιπποδύναμης από τους 110 στους 125 ίππους, cornering ABS και διευρυμένες δυνατότητες, μεταξύ των οποίων και πλοήγηση, στην TFT έγχρωμη οθόνη.

Το φθινόπωρο, στην EICMA, θα παρουσιαστεί επίσης και η νέα F4, για την οποία οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ριζικά ανανεωμένο τετρακύλινδρο κινητήρα και όχι μόνο, αφού η μοτοσυκλέτα θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αγωνιστική με την οποίο ο Jordi Tarres συμμετέχει στο πρωτάθλημα World SΒΚ.

Συνέχεια θα υπάρξει και στην συνεργασία του γνωστού άσσου της F1, Lewis Hamilton με την MV Agusta, αφού αναμένεται ένα Butale 800 RR, σε έκδοση “LH”.

Το μεγάλο νέο όμως, είναι ότι η MV Agusta, πρόκειται να δραστηριοποιηθεί και στην κατηγορία των νεορετρό μοντέλων, με την δημιουργία μιας μοτοσυκλέτας που θα αναπαράγει στο σήμερα, τις γραμμές κάποιου θρυλικού μοντέλου, από το ένδοξο και πλούσιο παρελθόν της εταιρείας.

Βέβαια το όλο εγχείρημα θα πραγματοποιηθεί με τον “MV Agusta τρόπο”… όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Giovanni Castiglioni, θα είναι το πιο ισχυρό και εξελιγμένο τεχνολογικά μοντέλο της κατηγορίας και όχι μια μετριοπαθής ως προς την απόδοση μοτοσυκλέτα, που απλά θα έχει κλασικές γραμμές…   

Αν αυτό σας “ψυλλιάζει” για πολύ υψηλή τιμή, δεν έχετε πέσει έξω, καθώς πέραν αυτών των χαρακτηριστικών, θα πρόκειται και για περιορισμένης παραγωγής μοντέλο, που θα παραχθεί σε μόλις 100 κομμάτια, ενώ οι αγοραστές, θα μπορούν να συμμετάσχουν στην δημιουργία του, βρισκόμενοι μαζί με τους μηχανικούς στην γραμμή παραγωγής!

Ε ναι, όλα αυτά τα πληρώνει κανείς, οπότε μιλάμε για πολύ ακριβά γούστα το οποία αφορούν πολύ λίγους. Για εμάς τους υπόλοιπους, ισχύει απλά το “φάτε μάτια ψάρια”, αφού είμαστε κάτι παραπάνω από βέβαιοι, ότι η μοτοσυκλέτα θα είναι πανέμορφη!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Μαϊος 2018 19:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon