.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 19:19

Team65 - Διήμερο Track Day και φιλικός αγώνας

 

Μεγάλη επιτυχία!

 


Mε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ήμερο Track Day και ο Φιλικός Αγώνας της ΤΕΑΜ65 στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, στις 2 & 3 Ιουλίου 2011.
Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν για άλλη μια φορά ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της TEAM65 TRACK DAYS να τους παρέχει ασφάλεια, διασκέδαση, μετακίνηση των μοτοσυκλετών τους, διανυκτέρευση σε οικονομικές τιμές και ασύγκριτα χαμηλές τιμές στο κόστος συμμετοχής. Επίσης ο καιρός ήταν καταπληκτικός και τις δύο ημέρες.

Δύο group αναβατών

Οι αναβάτες που πήραν μέρος στην εκδήλωση έφτασαν το Σαββάτο τους 75 και την Κυριακή τους 72.
Ο Φιλικός Αγώνας που διοργανώθηκε από την ΤΕΑΜ65 χωρίστηκε σε 2 group λόγω των πολλών συμμετοχών σε αυτόν, ώστε να διατηρηθεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων.
Στο Α΄ Group συμμετείχαν 28 αναβάτες και στο Β' Group 17. Επίσης κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν ότι η εκδήλωση διεξήχθη χωρίς καμία σοβαρή ή επικίνδυνη πτώση.
Η ΤΕΑΜ65 ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την προτίμηση και την εν γένει συμπεριφορά τους στο Track Day. Επόμενο ραντεβού στην πίστα των Μεγάρων σε ένα ολοήμερο Track Day την Κυριακή 17 Ιουλίου, με Special Event μια κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων. Δύο 2 τυχεροί θα κερδίσουν ένα ''πλύσιμο στο χέρι'' για τις μοτοσυκλέτες τους από την Eleftheria Maxxis Wec!

Δύο group αναβατών

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 16:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha YZF R1 2009 Διαδήλωνε ενάντια στο κράνος και… »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon