.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 10:57

Νέο ρεκόρ: Η μεγαλύτερη “παρέλαση” Ducati Monster

 

Στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας

Φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε που το πρώτο Monster, το θρυλικό M900 της Ducati, έφερε τα πάνω – κάτω στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.  Tα Monster έχουν αναχθεί σε ένα είδος μοτοσυκλετιστικού cult και η Ducati,  στα πλαίσια των εορτασμών για  τα 25 χρόνια του συγκεκριμένου μοντέλου, προσκάλεσε Monsteristi από όλη την Ευρώπη στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας, ώστε να κάνουν την δική τους παρέλαση.

monster1

Στόχος; Η κατάρριψη του ρεκόρ… “σύναξης τεράτων”, που κρατούσε από το 2008, με 405 Monster να συγκεντρώνονται στο Βέλγιο. Το κάλεσμα λοιπόν ήταν επιτυχές, αφού έχουμε πλέον ένα νέο ρεκόρ, με 517 Monster να σκορπάνε μπουμπουνητά από τις εξατμίσεις τους, κάνοντας έναν γύρο στην γαλλική πίστα.

Τέρατα μεγάλα, μικρά και σπάνια έδωσαν το παρών… το πρώτο M900, οι ειδικές limited εκδόσεις “Senna” και “Cromo” και φυσικά όλη η γκάμα, από το 400άρι Monster μέχρι τα υγρόψυκτα 1200.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 11:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon