.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Απριλίου 2011 17:19

Σκοτώθηκε ο Μανώλης Στράτας

 

Έφυγε ένας πρωταθλητής...

 

 

Δυστυχώς, ο Μανώλης Στράτας δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Ο αναβάτης που τερμάτισε 3ος στο πρωτάθλημα ταχύτητας, στην κατηγορία Formula extreme το 2010, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτμο. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι παρασύρθηκε από φορτηγό, κάποιες άλλες ότι έπεσε με την μοτοσυκλέτα του. Σημασία έχει μόνο ότι το παλικάρι δεν είναι πια εδώ. Παραθέτουμε το κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδύκτιο:

 

¨Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στο νησί του, την Πάτμο ένας απ'τους ανθρώπους που χάρισαν στιγμές χαράς σε πολλούς ανθρώπους με την πορεία πρωταθλητισμού που έκανε με την μοτοσικλέτα του.

Ο 32χρονος Μανώλης Στράτας είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας ενώ είχε διακρίσεις και στο εξωτερικό και προσπαθούσε καθημερινά για να γίνεται καλύτερος σε αυτό που αγαπούσε τόσο πολύ.

Το τραγικό της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι το Σάββατο έκανε πάρτυ για να μαζέψει χρήματα και να συμμετέχει στους αγώνες,αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε αφού σήμερα το πρωί η μηχανή στην οποία επέβαινε ξέφυγε της πορείας της και επήλθε το μοιραίο.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και να ευχηθούμε ο Θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο."

Πηγή: giafkasports.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon