.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 13:58

Ημερίδα ασφαλούς οδήγησης Riding School στις 11 Μαρτίου

 

Γίνετε καλύτεροι αναβάτες σε μία μόλις ημέρα

Εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιήσει η γνωστή σχολή ασφαλούς οδήγησης Riding School (motorcycleridingacademy.com) του Θανάση Χούντρα. Η ημερίδα αφορά τα σεμινάρια “Road” και τα επίπεδα 1 και 3, με το "Riding 1" να απευθύνεται φυσικά σε όλους τους αναβάτες, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους και το "Riding 3" για όσους γνωρίζουν ήδη τί σημαίνει εκπαίδευση στο Riding School (και έχουν ήδη τα 1 & 2 στη ζώνη τους)!

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Riding School, στο Πολυδένδρι (32ο χλμ Νεας ΕΟΑΛ). Μην χάσετε και εσείς την ευκαιρία να γίνετε καλύτεροι και πιο ασφαλείς αναβάτες και αναβάτριες για εσάς και τους γύρω σας, σε μία μόλις ημέρα!

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της σχολής στο Facebook αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 14:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon