.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 13:38

Μ.Βρετανία: O πρίγκιπας Ουίλιαμ βολτάρει με Triumph (Video)

 

Βόλτα με μοτοσυκλέτα και… παντιλίκια με Aston Martin!

Η συμπάθεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ προς τις μοτοσυκλέτες μας είναι γνωστή εδώ και χρόνια με το δεύτερο τη τάξει διάδοχο του θρόνου να επισκέπτεται περιστασιακά εκθέσεις μοτοσυκλέτας στην Μ. Βρετανία στηρίζοντας φυσικά και την εγχώρια βιομηχανία. Αυτό έκανε και φέτος καθώς επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Triumph, στο Hinckley ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει, έστω και για 100 περίπου μέτρα, το νέο Triumph Tiger Explorer.

Έπειτα ο Ουίλιαμ επισκέφτηκε το πάρκο τεχνολογίας MIRA, όπου… ξέδωσε λίγο παραπάνω κάνοντας παντιλίκια με μια Aston Martin υπό την επίβλεψη εκπαιδευτή!

Δείτε τα δύο σχετικά βίντεο από την επίσκεψη του πρίγκιπα στο εργοστάσιο της Triumph και στο τεχνολογικό πάρκο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 13:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon