.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 13:53

Πωλείται το scooter της ταινίας “O ηλίθιος και o πανηλίθιος”!

 

Είναι άραγε ηλίθιο να δώσει κανείς τόσο χρήματα;

Το Dumb and Dumber, δηλαδή η ταινία “O ηλίθιος και ο πανηλίθιος” του 1994, είναι μια από τις πιο ξεκαρδιστικές σύγχρονες κωμωδίες, με κάπως χοντροκομμένο, γυμνασιακού επιπέδου χιούμορ είναι η αλήθεια αλλά το ταλέντο των Jeff Daniles και ειδικά του Jim Carrey, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς!

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές, είναι αυτή όπου ο Lloyd (Jim Carrey), ξαναβρίσκει μετά από έναν τσακωμό τον Harry (Jeff Daniels) στον αυτοκινητόδρομο, έχοντας ανταλλάξει το βαν – σκύλο με το όποιο είχαν ξεκινήσει το ταξίδι, για ένα – ο Θεός να το κάνει- άθλιο scooter.

Mε το δίτροχο αυτό κατασκεύασμα, θα ανέβουν στην συνέχεια τα βραχώδη όρη στο Κολοράντο, προκειμένου να φτάσουν στο παγωμένο χειμερινό θέρετρο Aspen, ώστε να παραδώσουν έναν χαρτοφύλακα στην Mary (Lauren Holly).

Το scooter αυτό λοιπόν πωλείται στο e-bay, μέσω διαδικασίας δημοπρασίας και όχι με fix τιμή. Πρόκειται για ένα από τα δύο scooter που κατασκευάστηκαν για τις ανάγκες της ταινίας και το συγκεκριμένο χρησιμοποιήθηκε για τα στατικά γυρίσματα. Το “δίδυμο” του, έχει δοθεί στην αλυσίδα θεματικών εστιατορίων “Planet Hollywood”.

dumb and dumber scooter 4

Είναι σε λειτουργική κατάσταση, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας και του έχει γίνει πρόσφατα service. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 92 “χτυπήματα” στην δημοπρασία, με την τιμή να έχει φθάσει τα 34.200 δολάρια (28.000 ευρώ στρογγυλοποιημένα), ενώ η ημερομηνία λήξης της όλης διαδικασίας έχει οριστεί την Κυριακή, 18/02.

dumb and dumber scooter 5

Πολύ πιθανόν η τιμή του να φτάσει πολύ – πολύ πιο ψηλά λοιπόν.

Βέβαια, πιστεύουμε πως ο ενδεδειγμένος, πρέπων και αντάξιος της ταινίας τρόπος για να αποκτήσει κανείς το scooter αυτό, είναι κάτι εντελώς ηλίθιο, όπως η ανταλλαγή με μια Bugatti Veyron για παράδειγμα.

Δεν σας φαίνεται καλή ιδέα;

Εσύ τι λες Lloyd;

raw

Αν θέλετε να πάρετε μέρος στην δημοπροασία του e-bay, πατήστε ΕΔΩ

...πλάκα σας κάνουμε, ΕΔΩ είναι ο σωστός σύνδεσμος. 

Φωτογραφίες



 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 13:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon