.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 09:35

BMW F 800 GS - stunt riding

 

Λυπήσου το!

 

 

Ποια θα ήταν άραγε η πρώτη σας αντίδραση αν σας δίνανε μία μοτοσυκλέτα για να βγάλετε τα απωθημένα σας; Αν αυτή ήταν δωρεάν και δεν θα πληρώνατε τίποτα απ΄ ότι θα πάθαινε; Πιθανότατα θα αντιδρούσατε όπως και ο αναβάτης του συγκεκριμένου video ο οποίος κυριολεκτικά ασελγεί εις βάρος του BMW F 800 GS.
Η μοτοσυκλέτα που είναι κατασκευασμένη για τουρισμό σε κάθε έδαφος, φορτώθηκε με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και επιδόθηκε σε κάθε λογής κανιβαλισμούς από τον stuntrider.

Με τρείς αλουμινένιες βαλίτσες, κάγκελα προστασίας, χούφτες, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για ταξίδι, κάθε λογικός αναβάτης θα την ζήλευε. Εδώ όμως μιλάμε για κανονικό κάψιμο, που βέβαια δείχνει και τις ικανότητες της μοτοσυκλέτας με τον κατάλληλο αναβάτη.

Ο Chris "Teach" Mcneil βγάζει τα μάτια του με την ειδικά βελτιωμένη από την Twisted Throttle, BMW F800GS, σε μία παραγωγή της teachtrix.com. Ο λόγος βέβαια γίνεται όχι μόνο για τα τρελά ακροβατικά του αναβάτη, αλλά και για το επιεικώς απαράδεκτο ντύσιμό του. Stunt με αθλητικό παπούτσι και παντελόνι τζιν, απλά απαγορεύεται! Ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου ο αναβάτης πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα, αλλά και είναι sponsoring από την Shift, θα μπορούσε απλά να ρίξει μία ματιά στα ράφια της εν λόγω εταιρίας και να ντυθεί κατάλληλα.

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon