Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 13:22

BMW Financial Services: «Οργανισμός της Χρονιάς»

 

Βραβεύτηκε στα Εθνικά βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

 

Η BMW Financial Services, η εταιρεία του BMW Group που λειτουργεί από το 2006 στην Ελλάδα, διακρίθηκε ως «Οργανισμός της Χρονιάς» στην κατηγορία «Μικρός Οργανισμός» από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, σε βράβευση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 13 Δεκεμβρίου.

Τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, επιβραβεύουν εταιρίες και ομάδες στελεχών, για την εφαρμογή επιτυχημένων πρακτικών εξυπηρέτησης. Για αυτό και η βράβευση της BMW Financial Services, η οποία προσφέρει υπηρεσίες χρηματοδότησης, ασφάλισης και μίσθωσης, αναδεικνύει την εξαιρετική εμπειρία που απολαμβάνει ο πελάτης BMW και ΜΙΝΙ.

Ο κ. Georg Nellius, Γενικός Διευθυντής της BMW Financial Services, εξηγεί: «Η άριστη εμπειρία κάθε πελάτη είναι υπόθεση όλων στην BMW Financial Services. Διαρκής μας προσπάθεια είναι η διευκόλυνση των πελατών μας και η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους με σίγουρες και ξεκάθαρες λύσεις, μέσα από εξειδικευμένους συμβούλους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, ηλεκτρονικές πλατφόρμες αλλά και μέσα από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW και ΜΙΝΙ. Για αυτό και η διάκρισή μας στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης μας κάνει υπερήφανους για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα και μας ενθαρρύνει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας στο μέλλον».

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της BMW Financial Services, βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, καθώς το 2016 είχε διακριθεί ως Ομάδα της Χρονιάς (Μικρός Οργανισμός).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 13:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube