.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 12:18

Yamaha – Πιάνουν τα χέρια σας; Αποκτήστε μια MT-10!

 

Νέα σχέδια χάρτινων κατασκευών

 

 

“Χάρτινο το μηχανάκι, ψεύτικη είναι η μπογιά…”, η ιαπωνική τέχνη origami (περίπου) στα καλύτερα της, με την Yamaha να προσθέτει ένα νέο σχέδιο, αυτό του MT-10, στα “papercraft” μοντέλα της.

yamaha papercraft 5

Αν δεν γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, η Yamaha διαθέτει από το 1998 στην “παγκόσμια” σελίδα της, “πατρόν” τα οποία μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή pdf, να τα τυπώσετε, να κόψετε τα σχήματα από αυτά και μετά ακολουθώντας τις οδηγίες, να δημιουργήσετε, συναρμολογώντας τα κομμάτια, ρεαλιστικά μοντέλα μεγάλης κλίμακας, γνωστών μοτοσυκλετών της Yamaha.

yamaha papercraft 1

Όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική σελίδα, υπάρχουν πατρόν για αρκετά παλιά και νεότερα μοντέλα όλων των κατηγοριών, ενώ εντυπωσιακές είναι οι δύο σκηνές από τον κόσμο των MotoGP (Rossi Vs Stoner, Corckscrew, Laguna Seca) και των Rally αγώνων, που περιλαμβάνουν και φόντο.

H διαδικασία κατασκευής, απαιτεί υπομονή και δεν ενδείκνυται για ζοχάδες ανθρώπους… στην περίπτωση που σας σπάσουν τα νεύρα, έχει και διάφορα ζωάκια να κατασκευάσετε για να ηρεμήσετε.   

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 12:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon