.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 18:39

Explore Ziria – Έναρξη των χειμερινών δραστηριοτήτων!

 

Βόλτες με ATV και UTV στην πανέμορφη ορεινή Κορινθία! 

 

 

Η Ζήρεια ή Κυλλήνη είναι ένας μαγικός ορεινός όγκος πολύ κοντά στην πρωτεύουσα, ο οποίος προσφέρεται ιδανικά για  αποδράσεις. Ψηλές κορυφές, πυκνά δάση, λίμνες, γραφικά χωριά και οικισμοί αλλά και πλούσια λαογραφική παράδοση, καλό φαγητό και ωραίους, “ορεσίβιους” φιλόξενους ανθρώπους!

Ακόμα και χιονοδρομικό κέντρο έχει το βουνό, το οποίο αποτελεί την έδρα της “Explore Ziria”,μιας εταιρείας που διοργανώνει εκδρομές με ATV και UTV οχήματα, στο ευρύ και πολύπλοκο δίκτυο χωματόδρομων, αυτών που αν τους ακολουθήσετε μπορούν να σας οδηγήσουν σε μοναδικές ομορφιές, δύσκολες να προσεγγιστούν με άλλο τρόπο.

Το Βikeit, είχε επισκεφθεί την χιονισμένη Ζήρεια τον περασμένο Φλεβάρη και πήρε μέρος σε μια εκδρομή με τα πλήρως εξοπλισμένα για τις δύσκολες συνθήκες τετράτροχα οχήματα, με τις εντυπώσεις να είναι εξαιρετικές, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Μπορεί στα πεδινά ακόμα να έχουμε ζέστη αλλά στα 1500+ μέτρα η χειμερινή σεζόν έχει ξεκινήσει και η Explore Ziria, μπορεί σας μυήσει στα μυστικά του υπέροχου αυτού βουνού! 

Περισσότερες πληροφορίες, στην σελίδα της Explore Ziria αλλά και στον λογαριασμό της στο facebook.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 18:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon