.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 16:53

Ατύχημα για τον γνωστό ηθοποιό Gerard Butler

 

O κινηματογραφικός "Λεωνίδας" των "300", έπεσε με την μοτοσυκλέτα του 

 

Ο 47χρονος Σκοτσέζος ηθοποιός Gerard Butler, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός ενσαρκώνοντας τον Λεωνίδα στην ταινία “300”, είχε ένα ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του, ενώ οδηγούσε στο Hollywood. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα όχημα του έκλεισε τον δρόμο, προκαλώντας την πτώση του.

Ο Bulter μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέρα από μερικούς μώλωπες και επιφανειακές γρατσουνιές, ευτυχώς δεν διαγνώσθηκε με κάτι άλλο σοβαρό. Ο Butler είναι γνωστός για την αγάπη του προς τις μοτοσυκλέτες και έχει θεαθεί πολλές φορές να οδηγά μια Harley-Davidson και μια Triumph, ωστόσο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο με ποια από τις δύο είχε το ατύχημα.

Σε κάθε περίπτωση, μετά το άσχημο αλλά ευτυχώς χωρίς μεγάλο αντίκτυπο συμβάν, ο Butler θα συνεχίσει την προώθηση της νέας του ταινίας “Geostorm”, η οποία μόλις έχει κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες (στην Ελλάδα, στις 19 Οκτωβρίου).

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 16:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon