.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 18:19

Skully – Νέοι επενδυτές αναβιώνουν το project AR-1

 

Θα υπάρξει αποτέλεσμα ή πάμε για νέο ναυάγιο;


Η υπόθεση Skully, θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο στον χώρο της μοτοσυκλέτας τα τελευταία χρόνια, με κοντά στους 2.000 αναβάτες να έχουν εξαπατηθεί προκαταβάλλοντας ποσά της τάξεως των 1.400-2.000 για ένα κράνος που δεν παρέλαβαν ποτέ!

Εν τάχει, η ιστορία έχει ως εξής: Strat-Up / Crowdfunding εταιρεία διαλαλεί πως ετοιμάζει ένα επαναστατικό κράνος με κυριότερο χαρακτηριστικό του, την Head Up Display οθόνη που θα προβάλει στον οδηγό τα τεκταινόμενα πίσω του, μέσω μιας κάμερας. Το πλασάρισμα του κράνους πιάνει τόπο, πολύς κόσμος πείθεται και πολύ σύντομα το πόσο που έχει συγκεντρωθεί φθάνει τα 15.000.000 δολάρια!

Τότε ξαφνικά και χωρίς τίποτα να προμηνύει μια τέτοια απόφαση, οι ιδρυτές της εταιρείας αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να αφήσουν… στα κρύα του λουτρού χιλιάδες κόσμου που είχε πολύ μεγάλες προσδοκίες για αυτό, για να μην πούμε για όσους είχαν δώσει αρκετά χρήματα σε προπαραγγελίες όπως ήδη αναφέρθηκε.

Ενώ λοιπόν το Skully ΑR-1 είχε χαθεί μέσα στην ομίχλη της λήθης, νέοι επενδυτές το επαναφέρουν στο προσκήνιο και μάλιστα κάνουν λόγο γα ενσωμάτωση επιπλέον τεχνολογιών από πεδία όπως η επαυξημένη πραγματικότητα και η τεχνητή νοημοσύνη…

Θα έχουμε λοιπόν μια από τα ίδια; Κανείς δεν ξέρει αν και είναι πολύ λογικό ο κόσμος να είναι επιφυλακτικός. Ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως πίσω από την επανεκκίνηση της Skully Technologies βρίσκεται o Ιvan Conteras, ιδιοκτήτης της ισπανικής Torrot και –προσφάτως- της γνωστής Gas Gas, οπότε η προθέσεις αυτή την φορά μάλλον είναι πιο σοβαρές…  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 18:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon