.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 17:48

BMW Motorrad Spezial – Kάνε την BMW σου μοναδική!

 

“Επίσημο” customizing

 

Ένα νέο τμήμα “εργοστασιακού customizing” έχει δημιουργήσει η BMW Motorrad, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις για προσωπική διαμόρφωση στα μοντέλα των σειρών Heritage και Touring. 

Τo BMW Motorrad Spezial όπως είναι το όνομα του, θα προσφέρει μια συνεχώς εμπλουτιζόμενη γκάμα αυθεντικών BMW αξεσουάρ ώστε οι ιδιοκτήτες των πέντε μοντέλων R nine T και των R  1200 RT και  Κ 1600 / GT / GTL, να μπορούν να προσδώσουν στις μοτοσυκλέτες τους ξεχωριστή εμφάνιση, εύκολα, γρήγoρα και πάνω απ΄όλα, με την εγγύηση της BMW Motorrad. 

Tα αξεσουάρ της σειράς Spezial, θα μπορούν να προμηθευτούν οι κάτοχοι BMW μοτοσυκλετών από τους κατά τόπους αντιπροσώπους, ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι η υπηρεσία “προ-διαμόρφωσης”, αφού οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες BMW μοτοσυκλετών, θα μπορούν να παραγγείλουν το μοντέλο της αρεσκείας τους έτοιμό, με όλα τα Spezial αξεσουάρ τοποθετημένα επάνω του, κατά την παράδοση. 

Για αυτό τον λόγο, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα δημιουργηθεί ειδική ενότητα στους επίσημους ιστότοπους της BMW Motorrad, όπου οι αναβάτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν όλο τον κατάλογο των αξεσουάρ Spezial, να επιλέξουν τα στοιχεία που τους ενδιαφέρουν και να έχουν μια εικονική προβολή της μοτοσυκλέτας, όπως την έχουν διαμορφώσει κατά το προσωπικό τους γούστο. 

Το πρόγραμμα Spezial θα ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2017 και πολύ σύντομα, θα επεκταθεί και σε άλλες σειρές μοντέλων, πέρα από τα Heritage και τα Touring.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 17:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Harley – Davidson Street Rod 750… dragster! Τattoo από… Burn Out! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon