.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 10:22

IOMTT 2017, Senior TT – Οι δηλώσεις του νικητή

 

To ΔΤ της Suzuki για τη επικράτηση του Dunlop

 

 

Ο Michael Dunlop ήταν ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας SeniorTT στο φετινό IOMTT, οδηγώντας μια GSX-R 1000 (Suzuki Bennets Team). Οι άνθρωποι της Suzuki λοιπόν έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, αφού είδαν την νέα τους superbike στα χέρια του Dunlop, να κατακτά την πρώτη θέση στην “κορυφαία” κατηγορία του πιο απαιτητικού αγώνα στο κόσμο.

Για αυτό τον λόγο, εξέδωσαν σχετικό δελτίο τύπου:

TT 2017: “Κατακτήσαµε αυτό που όλοι θυµούνται”

Νίκη για τον Michael Dunlop και την SUZUKI 2017 Bennetts GSX-R1000 του στο Senior TT, µε µέση ωριαία ταχύτητα αυτή των 132.903 mph.
Ο Dunlop κάνοντας µερικές αλλαγές στην SUZUKI GSX-R του, ηγήθηκε του αγώνα και ήταν δυνατός σε όλη τη διάρκεια παρά τις άσχηµες καιρικές συνθήκες.

Ο ίδιος ο Dunlop δήλωσε:

«Η µοτοσικλέτα µου δεν έχασε ποτέ το ρυθµό της. Είχαµε ένα πρόβληµα στον αγώνα Superbike, και εάν δεν ήταν αυτό, θα µπορούσαµε να έχουµε κατακτήσει διπλή νίκη. Παρόλα αυτά ήµασταν εδώ µε µια ολοκαίνουργια µοτοσικλέτα και όλη η οµάδα δούλεψε πολύ σκληρά για να πετύχουµε αυτό το αποτέλεσµα. Κανένας δεν µπορεί να νιώσει το πόσο σκληρά δουλέψαµε. Κάναµε το αδύνατο δυνατό! Θα µπορούσα να έχω πάει γρηγορότερα, αλλά αυτό που προείχε ήταν ο τερµατισµός.
Εάν είχα αυτήν την µοτοσικλέτα στο North West 200, θα είχε πάρει και αυτός ο αγώνας άλλη τροπή. Αφού όµως κατακτήσαµε το Senior TT, τι άλλο µπορώ να πω??»

Ο Team Manager Steve Hicken δήλωσε:

«Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθαµε εδώ. ∆εν θα µπορούσαµε να έχουµε άλλο στόχο από τη νίκη. Όπως λέγαµε όλη την εβδοµάδα που µας πέρασε, χρειάστηκε πολύ δουλειά προκειµένου να έρθουµε εδώ ως η µοναδική οµάδα στα paddock µε µια ολοκαίνουργια µοτοσικλέτα. Είδαµε και τους άλλους να παλεύουν. Ήταν πραγµατικά κρίµα που δεν µπορέσαµε να κατακτήσουµε και τη νίκη στα Superbike, αλλά µάθαµε από αυτό και µπορέσαµε να κάνουµε τις κατάλληλες αλλαγές για τη νίκη που ακολούθησε. Αυτό εξάλλου ήταν και ο στόχος. Αυτή η νίκη γίνεται ακόµη πιο σηµαντική εάν αναλογισθεί κανείς πόσο καινούργια είναι η µοτοσικλέτα µας στις βελτιώσεις της και σηµατοδοτεί τα όσα θα ακολουθήσουν. Πρέπει όµως να δώσουµε τα συγχαρητήρια µας στον Michael καθώς χωρίς αυτόν, τις συµβουλές και τις παρατηρήσεις του τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν δυνατόν να συµβεί».

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 10:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon