.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 15:45

Video - Πραγματικός Ghost Rider!

 

«Αδέσποτη» μοτοσικλέτα στο Παρίσι

 

 

 

 Σε ένα πολύ… μυστήριο video που έχει γίνει viral, εμφανίζεται μια μοτοσικλέτα χωρίς αναβάτη, να διανύει μια μεγάλη απόσταση σε περιφερειακό δρόμο, έξω από το Παρίσι!

X-Files; Συνωμοσιολογία; Σημεία της αποκάλυψης; Τίποτα από αυτά, αν και μέχρι να δοθεί εξήγηση, πολλά σενάρια ακούστηκαν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, το video τραβήχτηκε δευτερόλεπτα μετά από την σύγκρουση της μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο που είχε ως αποτέλεσμα να φύγει ο αναβάτης από επάνω της.

Στην συνέχεια του δημοσιεύματος όμως, τα πράγματα μπαίνουν πάλι σε περίεργο mode… όπως αναφέρεται, ο οδηγός του αυτοκινήτου μαζί με τον άτυχο μοτοσικλετιστή αναζήτησαν την μοτοσικλέτα μετά το συμβάν, χωρίς αποτέλεσμα (καλά πόσο «ταξίδεψε» μόνη της;!) και όταν η έρευνα αποδείχθηκε άκαρπη –προς τιμήν του- ο πρώτος μετέφερε τον δεύτερο στο νοσοκομείο. Το που «άραξε» τελικά η μοτοσικλέτα μετά την… αυτονόμηση της και ποια η τύχη της, κανείς δεν το ξέρει.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 17:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καλύτερα ο Biaggi Video: Περιπέτεια στην Ελλάδα με την ACT »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon