.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 12:47

FIM Mototour of Nations 2017 - Στην Ήπειρο

 

Από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου 2017 

 

 

Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, η δεύτερη σε μέγεθος Τουριστική Διοργάνωση της FIM, το Μototour of Nations. Πρόκειται για μία συγκέντρωση ταξιδιωτών με μοτοσυκλέτα απ' όλο τον κόσμο που για πρώτη φορά έρχεται στην χώρα μας.
Για την εκδήλωση μάθαμε μέσα από το site της ΜΟΤΟΕ - Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η οποία δεν έχει μπει στον κόπο να στείλει ενημέρωση στον ειδικό τύπο για τόσο σημαντικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα.

Το εκδρομικό της ΜΟΤΟΕ, μάλλον πιστεύει πως δεν χρειαζόταν να δημιουργήσει μία κλιμακωμένη ενημέρωση προς άπαντες Έλληνες ενδιαφερόμενους μοτοσυκλετιστές για ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

Στο πρόγραμμα της εκδρομής που ξεκινάει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνεται βόλτα στο Μέτσοβο, τον Βίκο και την Αρίστη, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, βόλτα στην Πάργα, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στα Τζουμέρκα, ενώ την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, τέλος της διοργάνωσης με αναχωρήσεις.

Όπως θα δείτε στο site που μας παραπέμπει η ΜΟΤΟΕ, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες στα Αγγλικά και στα Γαλλικά (πρόγραμμα, διαμονή, όροι συμμετοχής): http://www.fim-mototour2017.com/index.html
Οι Έλληνες μοτοσυκλετιστές προφανώς και σνομπάρονται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 12:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon