.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 10:49

“TT Isle of Man” - To νέο εντυπωσιακό videogame!

 

Με τους McGuinness και Mercer

 

 

Η εταιρία Bigben είναι έτοιμη να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο videogame "TT Isle of Man", αρκετά χρόνια μετά από την παρουσίαση του διάσημου παιχνιδιού Tourist Trophy. Η πρώτη παρουσίαση έγινε σε μικρό κύκλο στις 22 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Sefton στο Douglas του Isle of Man, όπου παρευρέθησαν οι John McGuinness και Steve Mercer οι οποίοι ήταν και οι επίσημοι δοκιμαστές του νέου παιχνιδιού. Η γαλλική εταιρία ήθελε με αυτό τον τρόπο να αντλήσει σημαντικές πληροφορίες από αναβάτες που γνωρίζουν καλά την διαδρομή του ''νησιού''.

Παρούσα ήταν μόνο η εταιρία RoadRacingCore στην παρουσίαση, και οι πρώτες εντυπώσεις από τους αγωνιζόμενους εντυπωσιακές: Το νέο παιχνίδι είναι τόσο ρεαλιστικό που θυμίζει κανονικό γύρο της διαδρομής του TT, και αντιπροσωπεύει κάθε σημείο της περιοχής στα γραφικά - βουνά, kerbs, φανάρια, σπίτια, δέντρα, φυσικά την ίδια την διαδρομή, κ.α.

Συγκεκριμένα, ο Steve Mercer, αναβάτης της RC Express Kawasaki, δήλωσε πως: “μπορούσα να χρησιμοποιώ ακόμη και τα κανονικά σημάδια μου για φρενάρισμα και στροφές! Θα είναι σίγουρα μεγάλη βοήθεια στους νέους αναβάτες του αγώνα”. Από την πλευρά του, ο 23 φορές νικητής του TT, John McGuiness δήλωσε πως "το παιχνίδι είναι συναρπαστικό", και πρόσθεσε κάποιες ιδιαίτερες παρατηρήσεις για διορθώσεις, όπως: “Πρέπει να γίνει πιο ευαίσθητη η κίνηση της μοτοσυκλέτας στα σημεία όπου υπάρχουν σαμάρια, στα οποία δεν είναι τώρα, ανάμεσα στο Ginger Hall προς το Ramsey. Η μοτοσυκλέτα πρέπει να σηκώνεται σούζα περισσότερο σε κάποια σημεία."


Το project διήρκησε δύο χρόνια και απασχόλησε 50 ανθρώπους για την εξέλιξη του. Εκτός από την κλασική διαδρομή του TT Isle of Man θα περιλαμβάνει και άλλες γνωστές πίστες ταχύτητας στις οποίες θα μπορεί να ''τρέξει'' ο παίχτης.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να μεταφέρουν στην οθόνη κάθε λεπτομέρεια από την διαδρομή - σπίτια, δέντρα, κ.α., μέσα από μία τεράστια βάση φωτογραφικών δεδομένων.
Μένουν ακόμη να προστεθούν λεπτομέρειες να προστεθούν όπως θεατές, χορηγοί, banners, ήχοι μοτοσυκλετών, χάρτης της διαδρομής στην οθόνη, υπεύθυνοι διαδρομής, κ.α.

Το νέο παιχνίδι "TT Isle of Man" διαθέτει ήδη 30 μοτοσυκλέτες από τις κατηγορίας Superbike και Supersport, όλες με τους κανονικούς τους αναβάτες.

Το "TT Isle of Man" αναμένεται να διατεθεί επίσημα στην αγορά το Φθινόπωρο σε παγκόσμιο επίπεδο, για κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One, αλλά και PC.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 10:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon