.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 13:39

MUGEN E.REX - Ηλεκτρικό MX concept

 

Με έμπνευση από τους… δεινόσαυρους!

 

Πέρα από το ηλεκτρικό αγωνιστικό μοντέλο Shinden Roku, στο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας του Τόκιο η MUGEN παρουσίασε και ένα ιδιαίτερο ηλεκτρικό Motocross concept, με έμπνευση στο design από τους δεινόσαυρους!

Πέντε χρόνια συμμετέχει η MUGEN στο TT Zero του Isle of Man, κερδίζοντας συνεχόμενα τα τελευταία τρία, με την ηλεκτρική της μοτοσυκλέτα που κατά παράδοση οδηγούν οι πιλότοι της Honda -γνωστοί οι δεσμοί των 2 εταιρειών, καθώς υπεύθυνος για την ίδρυση της MUGEN είναι ο Hirotoshi Honda, γιος του Soichiro.

Τώρα, ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος κάνει το επόμενο βήμα, παρουσιάζοντας μια concept off-road μοτοσυκλέτα με το όνομα E.REX -παραφράζοντας το T.REX του γνωστού μας Τυραννόσαυρου.

Η μάσκα της μοτοσυκλέτας έχει… ρουθούνια, αλλά και μάτια (το γνωστό μάτι της MUGEN, τόσο δεξιά όσο και αριστερά), ενώ το σχέδιο των πλαστικών που ενώνουν σέλα με πλαίσιο θυμίζει πλευρά ζώου.

Η MUGEN δεν ανακοίνωσε τεχνικά χαρακτηριστικά για το E.REX, όμως στην τελευταία πρόταση του δελτίου τύπου κρύβεται όλο το ζουμί, καθώς όπως ανακοινώνεται «η MUGEN και η Honda θα δουλέψουν μαζί, ώστε να διερευνήσουν τη μελλοντική δυναμική στον χώρο των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών».

Έτσι γίνεται απευθείας λόγος για άμεση συνεργασία MUGEN & Honda, με στόχο τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, αγωνιστικές αλλά και παραγωγής.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 14:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon