.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 16:34

2017 Yamaha Racing Experience - Eπίσημο πρόγραμμα

 

Για τους κατόχους YZF-R1M 2015 & 2016

 

Όλοι οι κάτοχοι των μοντέλων 2015 και 2016 YZF-R1M έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην εκδήλωση Yamaha Racing Experience της προτίμησής τους, με κόστος 699 ευρώ για τους αναβάτες και 249 ευρώ για τους απλούς επισκέπτες.

Στο Yamaha Racing Experience του 2017 θα υπάρχουν ειδικοί από τους κλάδους ελαστικών και αναρτήσεων, οι οποίοι θα βοηθούν τους αναβάτες σε θέματα ρυθμίσεων και θα απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις.

Επίσης, θα παρευρεθούν και μέλη της ομάδας Pata Yamaha Official WorldSBK, όπως οι Alex Lowes και Michael Van der Mark.

Αυτή η αποκλειστική εκδήλωση παρέχει στους κατόχους μοτοσυκλετών YZF-R1M σημαντικές πληροφορίες για τον κόσμο των αγωνιστικών μοντέλων.

Επίσης, έχει στόχο να ενισχύσει την οικογένεια R-World, καθώς και να παρέχει στους αναβάτες μοτοσυκλετών Yamaha εξειδικευμένες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να αναδείξουν το πραγματικό τους ταλέντο στην πίστα.

Η εκδήλωση 2017 YRE θα διαρκέσει 2 ημέρες και θα διεξαχθεί στο Mugello στην Ιταλία και στο Silverstone στο Η.Β.

Θα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από σημερινούς και παλαιότερους αστέρες των αγώνων μοτοσυκλέτας. Όλοι οι κάτοχοι μοτοσυκλετών YZF-R1M θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν σε μία από αυτές τις εκδηλώσεις στη χώρα της προτίμησής τους.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης 2017 YRE

  • Πίστα Mugello (Ιταλία) - 20 / 21 Ιουνίου 2017
  • Πίστα Silverstone (Η.Β.) - 7 / 8 Αυγούστου 2017

Για να πάρετε μια γεύση από όλα όσα μπορούν να περιμένουν οι πελάτες στην εκδήλωση 2017 YRE, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της YRE στη διεύθυνση https://yre.yamaha-motor.eu

Για κρατήσεις θέσεων σε αυτήν την εκδήλωση, οι κάτοχοι μοντέλων 2015 και 2016 YZF-R1M μπορούν να επικοινωνήσουν στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να αναφέρουν τον μοναδικό αριθμό επιβεβαίωσης εγγραφής που έλαβαν όταν έγινε η αρχική online κράτηση για τη μοτοσυκλέτα YZF-R1M.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 19:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon