.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 10:36

Kawasaki Ninja H2 – Τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου

 

Νέο video teaser

 

Η Kawasaki έδωσε στην δημοσιότητα ακόμη ένα video teaser στο οποίο μας αφήνει να περιηγηθούμε στην οθόνη υγρών κρυστάλλων που χρησιμοποιεί το νέο της μοντέλο. Το μόνο που είναι αναλογικό είναι το στροφόμετρο που φτάνει στις 16.000σ.α.λ. με την κόκκινη περιοχή να ξεκινάει στις 14.000σ.α.λ., ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι ψηφιακά.

Στην οθόνη βλέπουμε ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα έχει traction control για πρόσφυση, quickshifter για γρήγορες αλλαγές σχέσεων, launch control για εκκινήσεις, σύστημα φρένων ABS το οποίο δεν φαίνεται αν είναι ρυθμιζόμενο όπως του BMW S 1000RR και για χρήση σε πίστα, ηλεκτρονικό stabilizater αλλά και σύστημα ρύθμισης του φρένου του κινητήρα, για να μην φρενάρει στα κατεβάσματα ταχυτήτων. Υπάρχει ρύθμιση της απόδοσης σε “Rain” για οδήγηση σε βροχή, - που σημαίνει ότι θα υπάρχουν προφανώς και άλλες ρυθμίσεις του χάρτη της ηλεκτρονικής ανάφλεξης, αλλά και ένδειξη “BOOST” η οποία μάλλον θα ελέγχει ηλεκτρονικά την πίεση της τουρμπίνας, και αναλόγως της δύναμης.
Στο τέλος του video αναφέρεται ότι η νέα πολιτική έκδοση της Ninja H2 θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο, στις 4 Νοεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Vulcan S 2015 Kawasaki Ninja H2 – 2015 - Η έκδοση δρόμου! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon