.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 10:17

Kawasaki Vulcan S 2015

 

Με τον κινητήρα του Versys 650

 

 

Η γκάμα της Kawasaki για το 2015 περιλαμβάνει ένα νέο μοντέλο στην σειρά Vulcan, το Vulcan S. Πρόκειται για το μικρότερο μοντέλο της γκάμας που χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα του ER-6 και Versys χωρητικότητας 649 κυβικών εκατοστών και απόδοσης 61 ίππων.

Η νέα μοτοσυκλέτα της Kawasaki ζυγίζει 225 κιλά στεγνή και 228 κιλά με το σύστημα ABS, διαθέτει ψεκασμό EFI με σώματα 38mm και έχει ρυθμιστεί ανάλογα για την χρήση cruiser.
Τα φρένα αποτελούνται από δίσκο 300mm στον μπροστινό τροχό με δαγκάνα δύο εμβόλων και
250mm πίσω, με δαγκάνα ενός εμβόλου – το ABS είναι έξτρα.
Οι αναρτήσεις είναι απλές σε κατασκευή, με συμβατικό μπροστινό σύστημα διαμέτρου 41mm και μονό αμορτισέρ ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου σε 7 θέσεις προκειμένου να έρχεται εύκολα στο βάρος του αναβάτη.

Η νέα μοτοσυκλέτα έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι χαμηλή για να μπορεί να οδηγηθεί από κάθε σωματότυπο αναβάτη, με χαμηλή σέλα και άνετους μοχλούς στο τιμόνι. Το κέντρο βάρους είναι χαμηλά ώστε να συμβάλει και αυτό στην εύκολη οδήγηση. Μία έξυπνη λύση στην θέση οδήγησης αφορά στα ρυθμιζόμενα σε τρεις θέσεις μαρσπιέ, ώστε να έρχεται στα μέτρα του αναβάτη εύκολα.
Το μοντέρνο στιλ έρχεται να συνδυαστεί με την άνεση και την πρακτικότητα με μία σχεδίαση που είναι σύγχρονη, με στοιχεία από το παρελθόν, σε ένα προσιτό cruiser.

Φωτογραφίες οδήγησης

Φωτογραφίες studio

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon