.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 14:35

Kawasaki Ninja H2 - 8ο Video teaser και προ-τελευταίο...

 

Στο δυναμόμετρο!

 

Το 8ο και προ-τελευταίο video teaser που έδωσε η Kawasaki στην δημοσιότητα μας δείχνει μία εικόνα από τον κινητήρα σε λειτουργία, πάνω σε δυναμόμετρο. Το μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι την εξαγωγή που είναι 4 σε 1, και την θερμότητα που ανεβαίνει στο σημείο ένωσης, από την πίεση πάνω στο δυναμόμετρο. Η Kawasaki ρωτάει απλά αν ''έχει προθερμανθεί αρκετά;'', αφήνοντας υπονοούμενα πως είναι έτοιμος να μπει στην παραγωγή. Και αυτό, θα το δούμε σε λίγες μέρες, στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση. Μένει άλλο ένα video ακόμη στις 29 Σεπτεμβρίου και άντε γιατί μας κούρασε με τα συνεχόμενα βιντεάκια...

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 14:45

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon