.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 13:38

Kawasaki Ninja H2 – 2015 – To 7ο video teaser

 

Είναι turbo!

 

Το 7ο video teaser που δίνει στην δημοσιότητα η Kawasaki για το πολυαναμενόμενο Ninja H2 μας δείχνει τον μεγαλύτερο κινητήρα Gas Turbine που έχει φτιάξει η εταιρία το 2011 με παραγωγή 30MW, και τονίζει πως έχει “τεράστια εμπειρία στους αεριοστρόβιλους”. Γνωρίζαμε από τις πρώτες πληροφορίες ότι η νέα Ninja H2 θα ήταν turbo, τόσο από τις αναφορές αλλά και από τον ήχο της “σκάστρας” στα video teasers, αλλά για πρώτη φορά γίνεται επίσημη αναφορά. Για πρώτη φορά επίσης εμφανίζεται στο video η κόκκινη τουρμπίνα του Ninja H2, και η Kawasaki αναφέρει πως "αυτή η τεράστια εμπειρία χρησιμοποιήθηκε για την εξέλιξη ενός νέου υπερσυμπιεστή αερίων μοτοσυκλέτας, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο αποκλειστικά από την Kawasaki."
Και για πρώτη φορά αναφέρει επίσημα ότι θα είναι μία supersport μοτοσυκλέτα, χαρακτηρισμός που κολλάει σε 600άρια, μιας και τα 1000άρια αναφέρονται ως superbike.
Μένει να δούμε στις 30 Σεπτεμβρίου τι κυβικά θα έχει ο τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας που εμφανίζεται στο video και σε ποια κατηγορία θα ανήκει η νέα Ninja H2.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon