.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 10:49

Kawasaki W175 Street – Παρουσιάστηκε για την αγορά της Ινδίας

Μία πολύ όμορφη μικρή μοτοσυκλέτα, με αυθεντικά ρετρό εμφάνιση και όχι «προσποιητή», που δεν θα μας χαλούσε καθόλου να έρθει και προς την Ελλάδα.

Πριν λίγα 24ωρα, η Kawasaki προχώρησε στην παρουσίαση της νέας W175 Street, για την αγορά της Ινδίας, ένα ακόμη μοντέλο που συμπληρώνει την ρετρό σειρά μοτοσυκλετών W. Στην προκειμένη περίπτωση, το Street σηματοδοτεί μία νέα έκδοση της W175, με χυτούς τροχούς αντί ακτινωτών και η Kawasaki δηλώνει, ότι το μοντέλο αποτελεί μία λίγο πιο «δυναμική», σπορ εκδοχή της μοτοσυκλέτας.

O μονοκύλινδρος κινητήρας των 177 κυβικών αποδίδει 13 ίππους και μέγιστη ροπή 1,3 kgm, όντας αερόψυκτος. Οι νέοι τροχοί έχουν διάμετρο 18 ιντσών, ενώ στις αναρτήσεις συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω – προφανώς η απλούστερη, αλλά ίσως και η πιο δοκιμασμένη λύση, για μία μοτοσυκλέτα σαν αυτή. Η εμφάνιση της είναι αβίαστα ρετρό, προφανώς επαφίεται στο παρελθόν σε μεγαλύτερο βαθμό από τα «νεορετρό» του σήμερα. Την πέδηση αναλαμβάνουν ένας δίσκος εμπρός και ένα ταμπούρο πίσω, με το βάρος της μοτοσυκλέτας να ανακοινώνεται στα 135 κιλά. 

Η τιμή της μοτοσυκλέτας έχει ανακοινωθεί ιδιαίτερα χαμηλή, στις 135.000 Ινδικές ρουπίες, δηλαδή κάτω από 1.500 Ευρώ -τιμιότατο ποσόν, θα λέγαμε εμείς. Ειδικά, αν μπορούσε να έρθει και στην Ελλάδα με αυτή την τιμή...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 11:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon