Κατηγορία Kawasaki
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 10:40

Kawasaki Z900 2020 – Ανανέωση σε μπλεδάκι

Σε κάποιες αγορές το μοντέλο του 2020 έρχεται με ένα νέο χρώμα.

Για το 2020 η Kawasaki δεν άλλαξε και πολύ το Ζ900, προτιμώντας να κρατήσει την εξαιρετική βάση και να την περιποιηθεί με στοχευμένες επεμβάσεις, όπως λ.χ. μια νέα οθόνη TFT στα όργανα.

Καθώς η νέα μοτοσυκλέτα παρουσιάζεται σε διάφορες αγορές του κόσμου, συναντήσαμε μια χρωματική επιλογή που δεν είχαμε ξαναδεί. Πρόκειται για το εικονιζόμενο μπλε Ζ900, το οποίο επιβεβαιωμένα διατίθεται στην αγορά των ΗΠΑ, ενώ δεν αποκλείεται να πουληθεί και σε κάποιες Ασιατικές αγορές.

Στην Ευρώπη πάντως το μπλε Ζ900 δεν έχει έρθει, κρατώντας για την ήπειρό μας τα γνωστά τέσσερα χρώματα: metallic graphite gray / metallic spark black (γκρι-μαύρο), candy lime green / metallic spark black (πράσινο-μαύρο), pearl blizzard white / metallic spark black (λευκό-μαύρο) και metallic spark black / metallic flat spark black (μαύρο-μαύρο) - δείτε τα στην Ελληνική ιστοσελίδα της Kawasaki.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 10:44

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT