.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 15:34

Η Kawasaki ετοιμάζει Ninja και Ζ 125

Το σκληρότερο δίλημμα

Η Kawasaki κυκλοφόρησε μια σειρά νέων βίντεο teasers, στα οποία θέτει ένα αμείλικτο ερώτημα: Ninja ή Ζ;

Αφού είδαμε τρεις διαφορετικές εκδοχές αυτού που η Kawasaki αποκαλεί “the toughest choice”, μια για τον άντρα, μια για τη γυναίκα  και μια για τον νεανία, ήρθε το τέταρτο teaser να μας εξηγήσει πως επίκειται η παρουσίαση ενός νέου 125αριού από την Ιαπωνική εταιρεία και προφανώς αυτό θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση Ninja, όσο και σε γυμνό Ζ.

Στο μεταξύ μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.thetoughestchoice.com φιλοξενεί απλώς μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πρωτίστως για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.

Η Kawasaki διαθέτει μια ευρεία γκάμα υπό τα δύο γνωστά της λογότυπα, Ninja και Ζ, ωστόσο σε καμία εκ των δύο δεν υπάρχει μοντέλο μικρότερο των 250 cc, συνεπώς είναι απολύτως λογικό να περιμένουμε την επέκταση προς τον κυβισμό που βασιλεύει στην Α1 κατηγορία διπλωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

thetoughestchoice 800

Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι στην EICMA η Kawasaki έδειξε για πρώτη φορά τις προθέσεις της και στο μεταξύ προέκυψαν και οι απαραίτητες διαρροές πληροφοριών. Τώρα έρχεται η ώρα για τα επίσημα πράγματα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 15:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon