.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 17:22

Kawasaki Ninja 400 2018 - Street Born, Track Inspired

 

Επίσημο Δελτίο Τύπου, ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες, ΔΥΟ βίντεο!

 

Ένα καινούργιο μέλος προστίθεται στην οικογένεια Ninja για το 2018, η νέα Ninja 400. Ελαφρύτερη, δυνατότερη, με εντυπωσιακή supersport εμφάνιση, η νέα Ninja 400 προσφέρει ταυτόχρονα sport απόλαυση αλλά και άνεση στην καθημερινή οδήγηση.

kawasaki ninja 400 25

Ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ασία και την Αμερική, η κατηγορία των 400cc τώρα επεκτείνεται και στην ευρωπαϊκή αγορά, καλύπτοντας τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες του ευρωπαϊκού κοινού. Η Kawasaki παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο, τη Ninja 400, που συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα αυτής της δυναμικής κατηγορίας.

kawasaki ninja 400 51

Ο νέος κινητήρας 399cc προσφέρει πιο δυνατές επιδόσεις (45 PS) από το μοντέλο που αντικαθιστά, τη Ninja 300, σε συνδυασμό με πιο γραμμική παροχή ισχύος. Η αύξηση του κυβισμού κατά 100cc είναι ένα μόνο μέρος μιας ριζικής αναβάθμισης που παρέχει βελτιωμένη ισχύ, ροπή, σταθερότητα πλαισίου, φρένα και αναρτήσεις, ανεβάζοντας το επίπεδο οδήγησης στις entry-level μοτοσυκλέτες.

kawasaki ninja 400 17

Όπως και η προκάτοχός της, η νέα Ninja 400 δεν δίνει έμφαση μόνο στις επιδόσεις αλλά και στην οδηγική άνεση. Ένας από τους παράγοντες που βελτιώνουν αισθητά το χειρισμό της μοτοσυκλέτας είναι η αξιοσημείωτη μείωση του βάρους. Χάρη στο ελαφρύτερο πλαίσιο χωροδικτύωμα και το λεπτό σχεδιασμό, που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και σταθερότητα, η Ninja 400 είναι μια ιδανική μοτοσυκλέτα για την καθημερινή μετακίνηση τόσο νέων όσο και έμπειρων αναβατών.

kawasaki ninja 400 23

Εμπνευσμένη σχεδιαστικά από την πανίσχυρη Ninja ZX-10R, η νέα Ninja 400 ταιριάζει επάξια στις γραμμές της οικογένειας Ninja. Το ογκώδες κοστούμι προσφέρει ακόμα καλύτερη προστασία από τον αέρα και δίνει την εντύπωση μιας μεγαλύτερης σε κυβισμό μοτοσυκλέτας, τραβώντας τα βλέμματα στο δρόμο. Οι μοντέρνες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, οι LED προβολείς και οι αγωνιστικοί χρωματισμοί τονίζουν την επιθετική sport πλευρά της Ninja 400.

Φωτογραφίες κίνησης

Φωτογραφίες στατικές

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Βίντεο

Στο πρώτο βίντεο δείτε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή 2017 στο WSBK, Jonathan Rea, μαζί με τον ομόσταυλο τού Tom Sykes, σε μια απολαυστική κόντρα -με μπόλικο χιούμορ- καβάλα σε 2 Kawasaki Ninja 400.

Και στο 2ο βίντεο, απολαύστε λεπτομέρειες της νέας μοτοσυκλέτας του Akashi, στο Studio.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 15:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon