.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 20:16

Husqvarna 401 Vitpilen 2015

 

Η αναγέννηση

 

Το 1953, η Husqvarna είχε παρουσιάσει το Silverpilen, και το σύγχρονο Vitpilen έρχεται να προσθέσει και άλλο χρώμα στην ρετρό εικόνα. Το όνομά του σημαίνει λευκό βέλος, και πρόκειται για μία sport ρετρό κατασκευή.

Καθαρές γραμμές, μεγάλες λευκές επιφάνειες και διπλή σέλα, με απόδοση 43 ίππων από τον μονοκύλινδρο κινητήρα, και βάρος στα 135 κιλά. Η επιθετική σχεδίαση του νέου concept της Husqvarna βασίζεται πάνω στο Duke 390 και προσπαθεί να ενώσει δύο εποχές, και κατά την γνώμη μας, τα καταφέρνει μία χαρά.
Μία custom κατασκευή που θα παρακινήσει ακόμη και τους πιο άπιστους να βάλουν χέρι στην παλιά παρατημένη μοτοσυκλέτα τους, με την σύγχρονη τεχνολογία να λειτουργεί υπέρ της απόλαυσης και της ασφάλειας. Σύστημα φρεναρίσματος ABS καθώς και ρυθμιζόμενη χαρτογράφηση είναι τα standard στον εξοπλισμό του νέου Vitpilen.Το ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα της WP, η ανάρτηση που πιάνει απευθείας στο γραμμωμένο ψαλίδι, οι ακτινωτοί τροχοί και τα στεφάνια σε καφέ μεταλλικό – όπως και οι πλάκες του πιρουνιού, και τα καπάκια του κινητήρα, δίνουν μία μοναδική εικόνα. Τα όμορφα ποιοτικά μαρσπιέ και η ακτινική δαγκάνα της By Bre, αλλά και τα “σκυφτά” τιμόνια, συνθέτουν μία μοναδική κατασκευή. Θα την δούμε το 2016 στην παραγωγή, ελπίζουμε χωρίς αλλαγές.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon