.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 16:42

Husqvarna FS 450 2021 – Πιο κοφτερό από ποτέ

Η Husqvarna συνεχίζει να δίνει κορυφαία διαπιστευτήρια όσον αφορά στις Supermoto μοτοσυκλέτες, παρουσιάζοντας το πανέμορφο, πανίσχυρο και τεχνολογικά προηγμένο FS 450 του 2021, που έρχεται με βελτιώσεις σε αναρτήσεις και γεωμετρία.

Το ελαφρύ πλαίσιο και το σύγχρονο και επιθετικό κοστούμι περικλείουν έναν μονοκύλινδρο κινητήρα-δυναμίτη, με απόδοση 63 hp, ενώ νέες είναι οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων για βελτιωμένο κράτημα για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία στην πίστα.

Για το 2021, το FS 450 διαθέτει WP XACT πιρούνι με τεχνολογία AER και βελτιώσεις στο σύστημα απόσβεσης για πιο σταθερή λειτουργία στη συνεχή καταπόνηση.

Βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ευελιξία της μοτοσυκλέτας, η Husqvarna προίκισε το FS 450 του 2021 με ένα νέο μπροστινό άξονα τροχού διαμέτρου 22 mm, και μείωσε κατά 7 mm την offset στο πιρούνι, για ακόμα πιο “κοφτερές” αντιδράσεις και βελτιωμένη ευελιξία. Βελτιώσεις στο ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ WP XACT βελτιώνουν και εκεί τις αποσβέσεις, με νέες τσιμούχες στο μοχλικό, για ραφιναρισμένη λειτουργία της ανάρτησης.

Ο κινητήρας ζωντανεύει με το πάτημα της μίζας, ενώ ο κινητήρας παρέχει άφθονη δύναμη σε όλο το φάσμα των στροφών, με κιβώτιο 5 σχέσεων της Pankl Racing Systems.

Το νέο κοστούμι του FS 450 είναι εργονομικά σχεδιασμένο για εξαιρετική άνεση αναβάτη, ενώ η μοτοσυκλέτα διαθέτει και ένα νέο σαγρέ κάλυμμα σέλας για καλύτερο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες.

Στα φρένα, το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς αναλαμβάνει μια 4πίστονη ακτινική δαγκάνα της Brembo μπροστά, με δίσκο 310 mm, συνεπικουρούμενη από την μονή πίσω δαγκάνα με τον δίσκο των 220 mm.

Η μοτοσυκλέτα βρίθει από κορυφαία εξαρτήματα, όπως η CNC πλάκα τιμονιού, οι τροχοί της Alpina και τα ελαστικά της Bridgestone, το υποπλαίσιο από carbon-fibre, ο υδραυλικός συμπλέκτης της Magura, Pro-Taper τιμόνι, Launch Control, κ.α.

Το FS 450 του 2021 θα είναι διαθέσιμο από τους dealer της Husqvarna τον Οκτώβριο του 2020. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους dealer της φίρμας στην Ελλάδα, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon