.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 15:43

Husqvarna Svartpilen 200 – Αυγατίζει η γκάμα των μικρών Husky

Μετά το 250, η Husqvarna παρουσίασε στην Ινδία και την έκδοση των 200 κυβικών εκατοστών.

Πέρασαν μόλις μερικές μέρες από τη στιγμή που η Husqvarna παρουσίασε στην εκδήλωση India Bike Week 2019 δύο νέες εκδόσεις των Svartpilen και Vitpilen στα 250 cc, με τον ίδιο κινητήρα που φορά το αντίστοιχου κυβισμού KTM Duke.

Πριν καλά-καλά κατακάτσει ο ντόρος (που στην αγορά της Ινδίας ήταν μεγάλος, δεδομένου του ονόματος της εταιρείας), η Husqvarna έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα και μερικές νέες φωτογραφίες μιας ακόμη επερχόμενης έκδοσης, αυτή τη φορά με κινητήρα 200 cc!

Καθώς αναρωτιόμαστε ποιο είναι το νόημα να υπάρχει η ίδια μοτοσυκλέτα και σε 200 και σε 250 κυβικά, ας δούμε τι φέρνει το νέο αυτό μοντέλο.

Στη βάση του συναντάμε τον κινητήρα των 199.5 cc του 200 Duke με απόδοση 28.5 hp και εξατάχυτο κιβώτιο, ωστόσο αυτός εδώ δεν εγκαθίσταται στο ίδιο πλαίσιο με το ανάλογο Δούκα, αλλά σε αυτό του 250. Για την ακρίβεια, η διαφορά των δύο χωροδικτυωμάτων έγκειται στο ότι το 250 διαθέτει αφαιρούμενο υποπλαίσιο (split), ενώ το 200 έχει ένα ενιαίο πλαίσιο (όπως και το 125). Να όμως που το Husqvarna παίρνει τον κινητήρα του 200 και τον βάζει στο πλαίσιο του 250!

Πέραν αυτού, θα πρέπει να είναι κανείς παρατηρητικός για να προσέξει πως το 200 φορά διαφορετική εξάτμιση από το 250, η οποία στην περίπτωση αυτή βγαίνει κάτω από τον κινητήρα.

Κατά τα λοιπά, το Svartpilen 200 φορά ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 mm, monoshock αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης, τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα σε δίσκο 330 mm μπροστά και δικάναλο ABS.

Η νέα αυτή μοτοσυκλέτα δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδίας πριν το 2021, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ενώ η τιμή του εκεί εκτιμάται πως θα είναι λίγο ψηλότερη από αυτή του KTM 200 Duke.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon