.
Κατηγορία Harley Davidson
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 12:22

Harley Davidson 883 “India”

 

 

Η Harley του φτωχού

 

 



Στην προσπάθειά της να εισχωρήσει στην αγορά της Ινδίας, η Harley Davidson σκοπεύει να κατασκευάσει μία νέα μοτοσυκλέτα, ειδικά για αυτή την περίπτωση. Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα βασισμένη στην 883 η οποία θα έχει μικρότερο κυβισμό, ανάμεσα στα 400 με 500cc και ο κινητήρας θα είναι φυσικά διάταξης V2. Η τιμή της αναμένεται να φτάσει στα 6.300 δολάρια, κάτω από 6.000 euro δηλαδή, κάτι που αυτόματα θα την βάλει να σταθεί δίπλα στις νέες Kawasaki Ninja 250R στην KTM 390 Duke αλλά και στην Honda CBR 250R.

Με τις εταιρίες να κοιτούν με σοβαρό μάτι την άνοδο της Ινδικής αγοράς, η Harley δεν θα μπορούσε να μείνει απ’ έξω και να προσφέρει μία μοτοσυκλέτα αντάξια των προσδοκιών.
Η Harley έχει μάλιστα τις περισσότερες πιθανότητες να πουλήσει στην Ινδία μιας και το όνομα Harley σε προσιτή τιμή θα δημιουργήσει νέα μόδα στις απαιτήσεις του νέου κοινού.
Βέβαια, μιας και η Harley δεν εξειδικεύεται στην κατασκευή μικρών σε χωρητικότητα κινητήρα, τα επόμενα δύο χρόνια της εξέλιξης θα είναι ενδιαφέροντα, ώστε να δούμε πως θα κινηθεί η αμερικάνικη εταιρία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 12:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Harley Davidson 2013 – V-Rod models Harley Davidson 883 Iron S 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon