.
Κατηγορία Gas Gas
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 12:26

GASGAS Trial 2024 - Παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα

Το καλύτερο όλων των εποχών έγινε ακόμα καλύτερο, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η GASGAS παρουσίασε την νέα γκάμα Trial μοτοσυκλετών, για το 2024. Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση των «καλύτερων GASGAS trial όλων των εποχών», η εταιρεία-μέλος του KTM Group παρουσιάζει την νέα γενιά, με αλλαγές σε αρκετά σημεία. Πάμε να δούμε.

Αρχικά, όσον αφορά τα μοντέλα TXT GP 250 και 300, χρησιμοποιείται πλέον εξάτμιση τιτανίου από την Akrapovic, που είναι ελαφρύτερη κατά 350 γραμμάρια και συμβάλλει στην αύξηση της ισχύος μεταξύ 2.000 και 7.000 στροφών. Το πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ Tech3 των TXT GP μοντέλων αποκτά νέο δοχείο λαδιού, μεγαλύτερο κατά 25%, για χαμηλότερες θερμοκρασίες, άρα και καλύτερη λειτουργία της ανάρτησης σε σκληρή χρήση. Επιπλέον, νέοι είναι οι δίσκοι φρένων των μοντέλων GP, εμπρός και πίσω, εγκεκριμένοι μάλιστα από την FIM, ενώ νέος είναι και ο επιλογέας ταχυτήτων, κοντύτερης διαδρομής, ώστε να περιορίζεται η συσσώρευση λάσπης στο σημείο. Τέλος, τα δύο GP μοντέλα αποκτούν και νέα γραφικά.

Για τα 4 μοντέλα της σειράς TXT Racing δεν ανακοινώνονται αλλαγές – οι μοτοσυκλέτες της σειράς είναι διαθέσιμες σε 125, 250, 280 και 300 κυβικά, απευθυνόμενες σε αναβάτες όλων των ηλικιών και εμπειριών. Τα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα στις αντιπροσωπείες GasGas.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 12:32

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon