.
Κατηγορία Gas Gas
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 10:42

GAS – GAS: Hλεκτροκίνητο trial παραγωγης!

 

Μοναδικό στο είδος του και διαθέσιμο στην αγορά

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, τα trial είναι τα πλέον κατάλληλα δίτροχα για την εφαρμογή ηλεκτροκίνησης. Τα χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών μοτέρ με την πολύ μεγάλη ροπή  από τo…0 , οι μικρές απαιτήσεις για αυτονομία και το γεγονός ότι… δεν απομακρύνεται πολύ κανείς στους αγώνες ή στην προπόνηση, οπότε εύκολα μπορεί να αλλάξει μπαταρίες, είναι μερικοί από τους λόγους που υποστηρίζουν αυτή την άποψη.

Η GAS – GAS, έχοντας μια μακρά παράδοση στον χώρο του Trial, επένδυσε πολύ σοβαρά σε αυτό το νέο πεδίο και μάλιστα κέρδισε και τον πρώτο επίσημο αγώνα (mini – Πρωτάθλημα) TrialE Cup που διοργάνωσε η FIM στην Γαλλία τον Iούνιο του 2017, με ένα πρωτότυπο e-Trial μοντέλο.

Η μοτοσυκλέτα αυτή λοιπόν βγαίνει πλέον στην παραγωγή, με την ονομασία ΤΧΕ! Φέρει έναν υγρόψυκτο ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αποδίδει 15 KW (20 ίππους), με την τροφοδοσία να γίνεται από μια μπαταρία της Torrot, 3000mA / 36Ah.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως το TXE φέρει ένα κανονικότατο, συμβατικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσων, με μηχανικό συμπλέκτη, προκειμένου ο αναβάτης να ορίζει με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο η ισχύς φθάνει στον πίσω τροχό.   

Το βάρος, που είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στο Trail, έχει κρατηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, στα 68 κιλά, όσο δηλαδή ζυγίζει ένα αγωνιστικό μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Mπορείτε να προ-παραγγείλετε το TXE της GAS – GAS, συμπληρώνοντας μια σχετική φόρμα στο site της εταιρείας. Η τιμή του είναι 12.500 ευρώ, ενώ για την “κράτηση” θα χρειαστούν 600 ευρώ, με το μοντέλο να παραδίδεται τους κατά τόπους αντιπροσώπους από τον Ιούλιο του 2018.

Δείτε ένα video, με το TXE σε δράση:



Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 10:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon