.
Κατηγορία Benelli
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 14:00

Benelli 902S – Παρουσιάστηκε στην Κίνα

Μετά το adventure μοντέλο των 900 κυβικών, να και μια νέα street μοτοσυκλέτα με τον νέο και σημαντικά ισχυρότερο, κινητήρα 2 κυλίνδρων σε σειρά.

Δεν ξαφνιάζουν οι ειδήσεις περί απανωτών παρουσιάσεων νέων μοντέλων από τις εταιρείες, ειδικά όταν βασίζονται σε μία πλατφόρμα ή σε έναν κινητήρα. Οι ειδήσεις των τελευταίων ημερών αφορούν την Benelli, καθώς πριν μερικά 24ωρα είδαμε το νέο TRK 902 και 902X, ενώ σήμερα βλέπουμε την νέα 902S, μια naked/street.

Η μοτοσυκλέτα πιθανότατα αντικαθιστά την 752S,  φέρνοντας έναν σημαντικά ισχυρότερο κινητήρα: Από τους 76 ίππους του 752S, μιλάμε για 105 ίππους στο 902S, πάντα από δικύλινδρο εν σειρά μοτέρ, που υπόσχεται στο μοντέλο μια τελική ταχύτητα της τάξης των 225 χιλιομέτρων την ώρα. Δεν γίνεται γνωστό αν η νέα μοτοσυκλέτα θα έχει traction control, κάτι που το 752S δεν διέθετε. Εκτός από τον κινητήρα, η 902S φαίνεται να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο 752S, έχοντας μάλιστα το ίδιο μεταξόνιο, την ίδια διάταξη πλαισίου (ατσάλινο, χωροδικτύωμα), ίσως δε και τις ίδιες αναρτήσεις και φρένα.

Στον εξοπλισμό, μία TFT οθόνη έχει παρατηρηθεί, που ίσως δίνει στο 902S επιλογές συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο, με όλα τα γνωστά οφέλη που αυτή φέρνει. Περισσότερα για το νέο μοντέλο αλλά και για τον αν θα έρθει στην χώρα μας, περιμένουμε και επίσημα από την Benelli.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 14:11

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon