.
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 14:51

Η Suomy πανηγυρίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του Pecco Bagnaia

[Δελτίο Τύπου]

Λίγοι μπορούν να καυχηθούν πως έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP δύο συνεχόμενες χρονιές και ο αναβάτης της Suomy, Pecco Bagnaia, έγινε ένας από αυτούς!

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στη Βαλένθια ο Pecco τερμάτισε τον κυρίως αγώνα στην πρώτη θέση και υπερασπίστηκε τον τίτλο του ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, κατακτώντας έτσι τον τρίτο τίτλο της καριέρας του: πρώτος στη Moto2 το 2018 και στο MotoGP το 2022 και το 2023.

suomy bagnaia 13

Για μια φορά ακόμη ο Pecco απέδειξε πως είναι σπουδαίος αναβάτης, όχι μόνο για τις τεχνικές του ικανότητες, αλλά επίσης και πάνω απ' όλα για την επιμονή, την αποφασιστικότητα και την επιθυμία του να κερδίσει, για το ότι δεν τα παρατά ποτέ ακόμη και στις πιο σκοτεινές και δύσκολες στιγμές.

Η Suomy ευχαριστεί τον Pecco γιατί χάρισε σε όλους τους #SuomyRiders ένα πρωτάθλημα γεμάτο συναίσθημα, με αποκορύφωμα μια εντυπωσιακή νίκη που τον έφερε ξανά στην κορυφή του κόσμου φορώντας το ολοκαίνουργιο αγωνιστικό κράνος Suomy S1-XR GP, το οποίο χρησιμοποίησε για πρώτη χρονιά φέτος και ήδη έφτασε ως τον πιο σημαντικό τίτλο των Grand Prix.

suomy bagnaia 12

Ευχαριστούμε όλους τους #Suomyriders για μια συναρπαστική χρονιά και θα ξαναβρεθούμε στην επόμενη σεζόν του MotoGP!

Αντιπρόσωπος Suomy στην Ελλάδα: MC Motor Import

suomy bagnaia 15

Στον αγώνα της Βαλένθια ο Pecco Bagnaia φόρεσε μια ειδική έκδοση του S1-XR GP με μοναδικά γραφικά, ενώ μετά το τέλος του παραδοσιακά το αντάλλαξε με ένα άλλο μοναδικό κράνος, το χρυσό του πρωταθλητή για τον γύρο του θριάμβου και την απονομή.

suomy bagnaia 4

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Black November - Προσφορές Motoway έως -50%
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon