.
Κατηγορία Μοτοσυκλέτες
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 18:03

Ποια μοτοσυκλέτα σου ταιριάζει βάση του… ζωδίου σου

Οι πλανήτες μίλησαν!

Επηρεάζει η κίνηση και η θέση των πλανητών την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου και καθορίζει την μοίρα του; Εμείς λέμε όχι αλλά ok, οι “προβλέψεις” τις αστρολογίας και το προφίλ του κάθε ζωδίου, έχουν κατά περιπτώσεις, την πλάκα τους. Όπως για παράδειγμα, αυτό που έκανε το ιαπωνικό  Moto7, όπου επέλεξε 12 μοτοσυκλέτες και με βάση τα χαρακτηριστικά τους, τις ταίριαξε στα αντίστοιχα ζωδιακά προφίλ. “Πες μου το ζώδιο σου, να σου πω τι μοτοσυκλέτα να πάρεις” ένα πράγμα δηλαδή… Ας δούμε τι λένε οι πλανήτες λοιπόν:

Κριός – Suzuki Katana

zodia moto 12

Οι κριοί είναι λέει γεμάτοι ενέργεια, αισιοδοξία και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται. Αλλά επίσης τα “παίρνουν στο κρανίο” εύκολα και τα κάνουν λίμπα όλα, ενώ έχουν και μια υφέρπουσα τάση ναρκισσισμού. Το Suzuki Katana είναι η μοτοσυκλέτα που τους ταιριάζει. Όμορφη, δυναμική αλλά και ικανή να δείξει τα “δόντια της” ανά πάσα στιγμή, με μια περιστροφή του καρπού.

Ταύρος – Τriumph Bonneville Street Cup


2000000006

Άτομα με υψηλή αισθητική, “προσγειωμένοι” και σοβαροί. Αυτοί είναι οι Ταύροι, οι οποίοι έχουν την πιο “τετράγωνη λογική” από κάθε άλλο ζώδιο αλλά και την μεγαλύτερη "ξεροκεφαλιά" και ισχυρογνωμοσύνη. Η Street Cup έκδοση της Triumph Boneville τους πάει γάντι, όντας μια πανέμορφη μοτοσυκλέτα, με sport δυνατότητες αλλά σε κάθε περίπτωση “μετρημένη” και χωρίς ανούσιες υπερβολές.

Δίδυμοι – BMW S1000RR

2018 bmw s1000rr 1

Ευφυείς, με μεγάλες κοινωνικές δεξιότητες και πολύ επικοινωνιακοί, οι Δίδυμοι καταπιάνονται με πολλά αλλά βαριούνται εύκολα, είναι ανυπόμονοι και μερικές φορές κυκλοθυμικοί. H Superbike της BMW ταιριάζει σε όλα αυτά, αφού μπορεί σε χρόνο dt να μετατραπεί από ένα εκρηκτικό υπερόπλο επιδόσεων σε ένα πειθήνιο, τηρουμένων των αναλογιών, commuter και τούμπαλιν.  

Καρκίνος – Kawasaki Z900RS

zodia moto 13


Οι καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί, πονόψυχοι και υπεύθυνοι, έχουν αμυντική στάση αλλά μπορούν να εξαπολύσουν και “βιτριολικές” επιθέσεις αν τους βλάψει κανείς. Το Z900RS, μια νοσταλγική μοτοσυκλέτα που ξυπνά συναισθήματα τους έρχεται κουτί, πόσο μάλλον όταν παρά το νεορετρό ύφος της, έχει την ικανότητα να “τσούξει” κόσμο, αν ανοίξει το γκάζι της.

Λέων – Ducati Panigale V4

 ducati panigale v4 ducati red

Επιβλητικοί χαρακτήρες, γεννημένοι ηγέτες, απόλυτα προσηλωμένοι στους στόχους τους, οι Λέοντες δεν μπορούν να δεχθούν την αποτυχία ως ενδεχόμενο. Από την άλλη είναι εγωϊστές, τρομερά ανταγωνιστικοί και μερικές φορές…  “ψωνάρες” με την πάρτη τους. Τι πιο ταιριαστό λοιπόν από την Ducati Panigale V4, μια μοτοσυκλέτα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις, εντός και εκτός πίστας; Το κορυφαίο superbike των Ιταλών, φωνάζει και… αυταρέσκεια από χιλιόμετρα, οπότε να ένας ακόμα λόγος για να ταιριάξει στους Λέοντες.

Παρθένος – Aprilia RSV4 RF

zodia moto 3


Τελειομανείς και “ψείρες” με την καλή έννοια οι Παρθένοι δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το απόλυτο. Αυτές τους οι ιδιότητες όμως τους κάνουν πολλές φορές στριφνούς και ιδιαίτερα σκληρούς με τους συνανθρώπους τους. Ως εκ τούτων η ιδανική μοτοσυκλέτα για τους Παρθένους, είναι το Aprilia RSV4 RF, ένα μοντέλο που έχει φτάσει στο μέγιστο της εξέλιξης του, αποτελώντας το πιο “χειρουργικό εργαλείο” για την πίστα.

Ζυγός – Yamaha YZF-R1M

zodia moto 4

Δίκαιοι, ισορροπημένοι και ρομαντικοί οι Ζυγοί, με έναν ευπροσάρμοστό χαρακτήρα αγαπητό από όλους. Αλλά και αρκετά επιρρεπείς σε λάθη, στην προσπάθεια τους να είναι ακριβοδίκαιοι. Το R1M της Yamaha, είναι η μοτοσυκλέτα που ταιριάζει στους Ζυγούς. Ένα εξαιρετικό και ισορροπημένο δείγμα Superbike το οποίο έχει αρκετή ιστορία πίσω του ώστε να εξυπηρετεί και το “ρομαντικό” του όλου θέματος.  

Σκορπιός – ΜV Agusta F4 RC

zodia moto 9

Oι “μυστήριοι” του ζωδιακού που ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις τι σκέφτονται, με την γοητεία τους να βασίζεται σε αυτό το “ανεξιχνίαστο” της προσωπικότητας τους.  Παθιασμένοι και ακραίοι στα συναισθήματα τους, οι Σκορπιοί μπορούν να γίνουν μέχρι και επικίνδυνοι, αν τους προκαλέσεις. Η “εξωτική” MV Agusta F4 RC με την ακαταμάχητη ιταλική γοητεία της αλλά και τον απόλυτο χαρακτήρα της, είναι μια μοτοσυκλέτα που ταιριάζει σε αυτό το ζώδιο.

Τοξότης – ΚΤΜ 1290 Super Duke GT

zodia moto 8

Ανεξάρτητοι, περιπετειώδεις και τολμηροί, οι Τοξότες συναρπάζουν τους συνανθρώπους τους με το πνεύμα ελευθερίας και τον ενθουσιασμό που τους διακατέχει, ωστόσο βαριούνται πολύ εύκολα και πολλές φορές μπορούν να παρεξηγηθούν ως “τυχοδιώκτες”. Το KMT 1290 Super Duke GT είναι η μοτοσυκλέτα τους! Ευπροσάρμοστή,και πολυχρηστική, με δυνατότητα να διατελέσει χρέη touring, superbike και commuter… σε μια απόσταση 5 χιλιομέτρων.  

Αιγόκερως – Honda CB650R

zodia moto 11

Ήρεμη δύναμη, σταθεροί, αποτελεσματικοί. Οι Αιγόκεροι έχουν το χάρισμα να φέρνουν εις πέρας οτιδήποτε τους ανατεθεί, χωρίς να το κάνουν θέμα και χωρίς να προβάλουν τον εαυτό τους. Από την άλλη, είναι εσωστρεφείς και μερικές φορές φτάνουν στο όριο της αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Honda CB650R λοιπόν! Naked, χωρίς πολλά “φρου-φρου και αρώματα”, αξιόπιστο και αποτελεσματικό. Ουσία. Ότι πρέπει για τους Αιγόκερους!

Υδροχόος – Harley-Davidson Street 750

zodia moto 10


Οι Υδροχόοι είναι οι πρωτοστάτες, οι εμπνευστές και οι ευαγγελιστές οτιδήποτε νέου, σιχαίνονται την “παράδοση” και το κατεστημένο και επαναστατούν εναντίον τους. Αυτό το χαρακτηριστικό τους όμως, συχνά τους οδηγεί σε ουτοπικά αδιέξοδα και πίστη σε ανεφάρμοστες ιδέες. Το Street 750 της Harley-Davidson τους αντιπροσωπεύει πλήρως, όντας μια μοτοσυκλέτα που ξεκίνησε μια “επανάσταση” για τα δεδομένα της εταιρείας, ανοίγοντας νέους δρόμους.

Ιχθύες – Husqvarna Vitpilen 401

zodia moto 2


Ρομαντικοί και ονειροπόλοι, οι Ιχθείς έχουν υψηλή αισθητική και  την μεγαλύτερη φαντασία στον ζωδιακό κύκλο. Αυτό τους οδηγεί σε μια διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας αλλά πολλές φορές τους κάνει επίσης να φαίνονται αιθεροβάμονες και ότι ζούνε “στην κοσμάρα τους”. Το Viptilen 401 της Husqvarna, με την πραγματικά ξεχωριστή σχεδίαση που μοιάζει λες και μας ήρθε από ένα παράλληλο σύμπαν, είναι η μοτοσυκλέτα για τους Ιχθείς λοιπόν.  

   
          

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 18:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon