.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 10:04

ARAI Rebel Mimetic Green

 

Με γραφικά που θυμίζουν pixels

 

 

To Arai Rebel έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κατηγορία Streetfighter, ενώ η έκδοση Mimetic Green διαθέτει ένα εκπληκτικό camo σχέδιο, σε 8bit αρχιτεκτονική, θυμίζοντας pixel από computer.

Το Rebel είναι βασισμένο στο Quantum αλλά διαθέτει πιο επιθετική σχεδίαση με την κατασκευή του να έχει ως στόχο την όρθια θέση οδήγησης. Είναι σχεδιασμένο να στέλνει τον αέρα γύρω από τον λαιμό του αναβάτη ενώ διαθέτει και σπόιλερ στο κάτω τμήμα, το οποίο ανοίγει όταν χρειαστεί. 

Το αποτέλεσμα με το Rebel δίνει στην αγορά ένα εντυπωσιακό κράνος φτιαγμένο για την νέα τάξη αναβατών, ενώ έχει κατασκευαστεί με τεχνολογία FCS - Facial Contour System. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει ευκολότερο φόρεμα του κράνους με τα μαξιλαράκια να διπλώνουν όταν δεχτούν πίεση ώστε να τοποθετείται πιο εύκολα στο κεφάλι. Υπάρχει επιπρόσθετη προστασία αλλά και σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες σε συνδυασμό με άνεση σε κάθε χρήση. Τα νέα “Peel Away” μαξιλαράκια μπορούν να αφαιρεθούν από τα σημεία που ενοχλεί το κράνος στο σημείο του κεφαλιού, ώστε να προσφέρουν μέγιστη εφαρμογή.

Η έκδοση Mimetic Green του κράνους Arai Rebel εντυπωσιάζει με τα γραφικά του που παραπέμπουν σε pixels και το φλούο πράσινο χρώμα που περιβάλει τη ζελατίνα. Θα το βρεις στο κατάστημα της MC Motor Import, Μιχαλακοπούλου 44 Αθήνα, ή κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά, με ένα μόνο κλικ πατώντας εδώ.

MC motor import S.A.
www.mcmotor.gr
Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986

mimetic 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017 14:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Suomy Apex La Cocca Μάσκα Enduro BMW Motorrad »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon