.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 10:56

Κράνος ARAI RX7 GP TT Isle of Man TT 2015

 

Συλλεκτικό και μοναδικό!

 

 

Συλλεκτικό και πολυαναμενόμενο, το επίσημο επετειακό κράνος της ARAI, αφιερωμένο στον φετινό αγώνα Isle of Man TT, έφτασε στην Ελλάδα και θα το βρείτε μόνο στην MC Motor Import! Πρόκειται για το RX-7 GP IOMTT ‘15′ , που παρουσιάστηκε στον διάσημο αγώνα TT Isle of Man και διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό παγκοσμίως.

Συλλεκτικό ''Τρισκέλιον''

Είναι σχεδιασμένο από τον μεγάλο Ιταλό σχεδιαστή Aldo Drudi, ο οποίος εμπνεύστηκε το εντυπωσιακό και διαχρονικό σχέδιο. Τις δύο πλευρές του κράνους κοσμεί το Τρισκέλιον, σύμβολο της Νήσου του Μαν, αλλά και ο χάρτης της διαδρομής, αλλά και το επίσημο λογότυπο του αγώνα Isle of Man TT.
Το ματ φινίρισμα του κράνους RX-7 GP IOMTT ‘15′ σε συνδυασμό με τις λαμπερές λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα και χρυσαφί χρώμα το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό και σίγουρα ένα κομμάτι συλλεκτικής αξίας. Η φετινή έκδοση έχει ως βάση το μωβ χρώμα που δένει άριστα με το καρό της σημαίας εκκίνησης - τερματισμού που εμφανίζεται και στις δύο πλευρές.

Βασισμένο στο πασίγνωστο, “race ready” μοντέλο της ARAI, RX-7 GP, το επετειακό κράνος RX-7 GP IOMTT ‘15′ διαθέτει όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν το καλύτερο και ασφαλέστερο κράνος της αγοράς σήμερα. Σήμα κατατεθέν, το ρυθμιζόμενο πτερύγιο AIR WING SPOILER που μειώνει δραστικά τον στροβιλισμό και τα αεροδυναμικά κουνήματα, ενισχύοντας την αυτοσυγκέντρωση του οδηγού, ενώ παράλληλα αυξάνει την τελική ταχύτητα, χάρη στην άψογη αεροδυναμική. Είναι το πρώτο κράνος με διπλή πιστοποίηση, ECE R22-05 και Snell M2010, με το απίστευτα ισχυρό εξωτερικό κέλυφος PB-SNC (STRUCTURAL NET COMPOSITE). Διαθέτει μεγάλη περιφερειακή ορατότητα χάρη στη μεγαλύτερη ζελατίνα, εκτάκτου ανάγκης σύστημα απασφάλισης των μαξιλαριών στα μάγουλα και πολλά ακόμη κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που εξελίχθηκαν σε πραγματικές συνθήκες MotoGP.

Special Edition

Κάντε δικό σας το επετειακό κράνος ARAI RX-7 GP IOMTT ‘15′ Special Edition και βάλτε το για πάντα στη συλλογή σας, είτε με αγορά από το κατάστημα της MC Motor Import, είτε ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.
MC Motor import S.A.
Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986
www.mcmotor.gr

Φωτογραφίες



 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 22:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Caberg Stunt Blade Arai Tour x 4 Desert »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon