.
Κατηγορία Κράνη
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 18:40

Κράνος Suomy Rumble

 

Κορυφαίο και ελαφρύ!

 

 

Rumble, ένα κράνος από τη Suomy με άριστη αναλογία τεχνικών χαρακτηριστικών, αισθητικής και τιμής! 

Το εξωτερικό του κέλυφος είναι κατασκευασμένο από εσχυμένη θερμοπλαστική ρητίνη, ενώ η διαβαθμισμένη πυκνότητα υλικών στα σημεία αυξάνει τη μηχανική αντίσταση του κράνους σε περίπτωση πρόσκρουσης. Με αεροδυναμικό σχεδιασμό και αυλακώσεις στο εξωτερικό κέλυφος του κράνους, οι οποίες εκτός από ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, αναλαμβάνουν τη μεταφορά του αέρα από το μπροστινό προς το πίσω μέρος του κράνους. 

Εσωτερικά,  η προστατευτική επένδυση από πολυστυρένιο διατίθεται σε δύο μεγέθη (medium και large) για άνετη εφαρμογή, όπως και τα μάγουλα, τα οποία είναι αφαιρούμενα.  Τα άριστα επίπεδα εξαερισμού επιτυγχάνονται τόσο από τα κανάλια εσωτερικά του κράνους, όσο και από τους εισαγωγείς που βρίσκονται μπροστά, πάνω και πλευρικά .  

Η ασφάλιση του κράνους γίνεται με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Suomy διπλό D-RING και προσφέρει σταθερό κράτημα, αντοχή και ασφάλεια. 

Το κράνος Suomy Rumble διαθέτει πιστοποίηση ECE και DOT και θα το βρείτε σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη (S-XL) αποκλειστικά στην MC Motor Import και στη μοναδική τιμή των 135,15 ευρώ μόνο, ενώ μπορείτε να κάνετε την αγορά σας και ηλεκτρονικά, πατώντας εδώ

 

MC motor import S.A.

www.mcmotor.gr

Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986

 

http://www.basicserve.com/b.cgi?bk=At5hei4s0r1RGZ2WSn*-6Ppxm2TUdJGXpyJIpma81zUddzM*J3M3LLMWWqlyXpdfnrK-gD26plC6acyE8v-aetjJanahfmNp0P77ixtuOHg
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 14:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon