.
Κατηγορία Κράνη
Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 10:16

Arai RX 7 GP ''Dani 26 Red''

 

Το κορυφαίο της αγοράς σε νέα χρώματα!

 

 

Το απόλυτο αγωνιστικό κράνος της ARAI ακούει στο όνομα RX-7 GP! Κορυφαία ποιότητα και μοναδικά χαρακτηριστικά συνδυάζονται σε ένα τελικό προϊόν εντελώς καινούργιο και εξελιγμένο μέσα από πραγματικές συνθήκες MOTO GP.


Σήμα κατατεθέν, το ρυθμιζόμενο πτερύγιο AIR WING SPOILER που μειώνει δραστικά τον στροβιλισμό και τα αεροδυναμικά κουνήματα, ενισχύοντας την αυτοσυγκέντρωση του οδηγού, ενώ παράλληλα αυξάνει την τελική ταχύτητα, χάρη στην άψογη αεροδυναμική. Μεγαλύτερη είναι και η περιφερειακή ορατότητα χάρη στη μεγαλύτερη ζελατίνα. Με απίστευτα ισχυρό εξωτερικό κέλυφος PB-SNC και κορυφαία αεροδυναμικά χαρακτηριστικά, το RX-7 GP είναι το πρώτο κράνος μοτοσυκλέτας που διαθέτει κέλυφος κατασκευασμένο και ενισχυμένο με περιφερειακό δέσιμο με S.N.C. (STRUCTURAL NET COMPOSITE), ενώ το εκτάκτου ανάγκης σύστημα απασφάλισης των μαξιλαριών στα μάγουλα το καθιστούν σε κράνος υψίστης ασφαλείας.

Βρείτε τώρα στην MC Motor Import το κορυφαίο κράνος της αγοράς, RX 7 GP στην έκδοση "Dani 26 Red", στα χρώματα του γκρι, του λευκού και του κόκκινου για ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση!

MC Motor import S.A.
Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986
www.mcmotor.gr

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 22:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Arai RX 7 GP ''Edwards Indy'' Κράνος Shoei Multitec »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon