.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 08:00

AGV Pista GP - Project VR46

 

Αγωνιστικό και carbon

 

 

Η AGV προχωρά στην παραγωγή του κράνους που έχει εξελίξει και χρησιμοποιεί ο Valentino Rossi στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP. Πρόκειται για ένα full carbon κράνος το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για αγώνες, με εστίαση στο χαμηλό βάρος και στο σωστό ζύγισμα, τις μικρές διαστάσεις και την μεγάλη γωνία όρασης. Έχει ιδιαίτερα αυξημένη ροή αέρα για να αποβάλλεται ο θερμός αέρας από το εσωτερικό του, έχει μοναδική σχεδίαση και αεροδυναμική και θέτει νέα standards στην κατηγορία των αγωνιστικών κρανών. 

Παράγεται σε τέσσερα διαφορετικά κελύφη έτσι ώστε το κάθε νούμερο να έχει το δικό του μέγεθος, αποκλειστικά από carbon fiber. Έχει μεγάλους αεραγωγούς, αφαιρούμενο πλενόμενο και αναπνέον εσωτερικό, ενώ η ζελατίνα του είναι είναι αντιχαρακτική με μεγάλο εύρος όρασης. Διαθέτει pinlock για τοποθέτηση tear off, ενώ η ζελατίνα αφαιρείται δίχως την χρήση εργαλείων. Ασφαλίζει με σύστημα Double D, και θα το βρείτε σε μεγέθη XS, S, M, L, XL, XXL.
Το Project VR 46 αφορά την full carbon έκδοση όπου το carbon είναι εμφανές και τα λογότυπα VR 46 του Valentino Rossi σε πρώτο πλάνο και κίτρινο χρωματισμό, σε συνδυασμό με την αεροδυναμική αεροτομή, δίνουν αγωνιστική νότα.

MC Motor import S.A.
Μιχαλακοπούλου 36, Αθήνα, 210 7238005
www.mcmotor.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 09:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Arai κορυφαία επιλογή στην Formula 1 AGV Pista GP - Elements »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon