.
Κατηγορία Jacket
Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 20:32

Μπουφάν Macna Impact Pro

 

Υψηλών απαιτήσεων

 

Ένα τεχνικό jacket μοτοσυκλέτας με όλα τα χαρακτηριστικά για να το χρησιμοποιήσετε με άνεση όλο το χρόνο. Εξαιρετική επιλογή για τον αναβάτη που ψάχνει για μια αξιόπιστη λύση σε προσιτή τιμή.

Το Macna Impact είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά στη φθορά υλικά Durylon και Soft flex DL. Διαθέτει Safe Tech προστατευτικά CE στους ώμους και τους αγκώνες. Διαθέτει επίσης μαλακή πλάτη η οποία μπορεί να αντικατασταθεί με προστασία πλάτης CE για μέγιστη προστασία. Η χρήση Side Eye αντανακλαστικών πάνελ εξασφαλίζει την αποτελεσματική ορατότητά σας στον δρόμο. Επίσης δέχεται το γιλέκο Vision Vest για ακόμη μεγαλύτερη ορατότητα.

Το Impact κρατά τη βροχή έξω. Η μεμβράνη Raintex DL εφαρμόζεται απ' ευθείας στο εξωτερικό στρώμα έτσι ώστε το νερό δεν απορροφάται από το jacket. Διαθέτει διπλό φερμουάρ για σύνδεση με παντελόνι και 100% αδιάβροχα φερμουάρ στους ρυθμιζόμενους αεραγωγούς. Οι αεραγωγοί βρίσκονται κάτω από τις μασχάλες και παρέχουν την απαραίτητη ψύξη για θερμότερες ημέρες. Στην πλάτη υπάρχει επίσης ένα φερμουάρ εξαερισμού που απομακρύνει τον θερμό αέρα από το jacket.

Οι δυνατότητες προσαρμογής του Impact είναι, όπως θα περίμενε κανείς από ένα adventure jacket, ατελείωτες. Ιμάντες στη μέση και στα χέρια εξασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή στο σώμα. Επίσης, το κολάρο είναι πλήρως ρυθμιζόμενο για να είναι αδιαπέραστο από το νερό ή τον αέρα. Σε ψυχρές συνθήκες, η θερμική επένδυση προσφέρει τη λύση ενώ είναι εύκολο να αφαιρεθεί, όταν ο καιρός το επιτρέπει, και μπορεί να φορεθεί και μόνη της.

Τιμή: 319,95 ευρώ

Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 20:35

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μπουφάν Macna Habitat κόκκινο Μπουφάν Macna Vosges »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon