.
Κατηγορία Αλυσίδες
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 15:47

Κιτ AFAM Αλυσίδας-Γραναζιών - Τα κορυφαία προϊόντα στην Extra Products

Από την eXTra products, οι υψηλότερες προδιαγραφές της ποιότητας AFAM σε kit αλυσίδας-γραναζιών.

Ατσάλινα C-45 ή αλουμίνια γρανάζια, υψηλής ποιότητας και κατασκευής, δοκιμασμένα στους αγώνες, και αλυσίδες τελευταίας τεχνολογίας, ελαφρύτερες και ανθεκτικότερες για υψηλές επιδόσεις σε ένα οικονομικό kit Αλυσίδας-γραναζιών  για τη μοτοσυκλέτα καθημερινής χρήσης. Επισκεφθείτε το e-shop για τις τιμές:

https://www.extraproducts.gr/index.php/el/component/partssearcher/?model_cc2=&model_cc=&vmCategoryId=2259&make_id=&model_id=&model_year=&view=searchparts&page=1&partssearcher_products_per_page=24

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 16:01

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon